Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fiatal kora ellenére nagyon jó az ágyban. Hiába kérdezem nem hajlandó elárulni honnan ez a sok tapasztalat. Én így nem merek együtt lenni vele mert félek elkapok valamit gondolom sok partnere lehetett. Hogyan győzzem le ezt a félelmet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 10:30
11/17 anonim válasza:
Ha nem beszél erről nem őszinte. Akkor meg ez nem kapcsolat.
12/17 moonlightsentinel válasza:
Azért úgy szólnék, hogy nem minden nemi betegségtől véd a gumi, csak ami testváladékkal fertőz :P
13/17 anonim válasza:
Egy partnerrel is lehet sokat fejlődni, ha az a partner jó. Lehet, hogy előtted volt egy idősebb, tapasztalt nője, ezért nem akar róla beszélni.
14/17 anonim válasza:
Mesélj már azokról a hatalmas tapasztalatokról:D
15/17 anonim válasza:
*direktbe félek tesztet kérni hátha lelép és keres egy könnyebben kapható lányt
Te ettől félsz? Akkor keressen, kívánj neki sok sikert, és mondj búcsút.
16/17 kolosszus22 válasza:
Pff...paranoiás vagy te kicsit. Nem tudom honnan veszed, hogy sok partnere volt csak azért mert jó az ágyban? Mikor én anno elvesztettem a szüzességem már akkor megdicsért a lány, hogy milyen jó voltam, nem akarta elhinni, hogy még senkivel nem voltam előtte. Valakinél ez ösztönből jön, benne van a vérében. A másik, hogy a szexben se attól lehet jól fejlődni, ha sok partnerrel vagy, hanem éppen ellenkezőleg, 1 partnerrel hosszú tartós kapcsolatban.
26F
17/17 anonim válasza:
van akinek ösztönösen jön a dolog.
húzzatok gumit. bár az sem 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!