Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az nagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagy hátrány lesz majd az ismerkedések folyamán, hogy én nem az a tipikus lányos lány vagyok, hanem jobban érzem magam fiú körökben, max még 1-2 lánnyal, mint egy csomó lánnyal lelkikörökben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 18:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De most nincsen párom, csak mondom a későbbiekben, ha netán ismerkednék.
2013. aug. 21. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a kapcsolatod alatt is tartsd meg a haverjaid, ha összebalhézol a jövendőbéli pároddal, lesz néhány pótfarok, akikhez azonnal szaladhatsz "vigasztalásért". ;)
2013. aug. 21. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, mint te. És sose volt gondom a párkapcsolatokkal is (tehát nem rakott friend zone-ba, akitől akartam valamit.)

Most is van párom, vele közös a baráti körünk, ami jórészt fiúkból áll. Együtt megyünk bulizni, de az se jelent gondot, ha csak én megyek, mert megbízik bennem. (ez elsősorban annak a válaszolónak szól, aki azt írta, hogy miért nem a saját pasijával lóg egy foglalt csaj, meg stb.)

Azért, mert van párom, nem fogok bezárkózni. A lányos menjünk el shoppingolni, meg picsuljunk ezerel, meg stb nem az én világom.

Szóval ezzel semmi baj nincs.

És valóban így van: könnyebb így megérteni a srácokat, hisz veled lazábbak, nyitottabbak, mint mondjuk a többi lánnyal- és ez sokat segíthet a párkapcsolati dolgokban is.

Arra vigyázz egyedül, hogy ne kezdj el fiúsan öltözködni, viselkedni, mert mégiscsak lány vagy, és ne hagyd, hogy férfiként kezeljenek. Haverság, barátság, sörözés, bulizás, ilyesmik lehetnek, de azért van egy határ. (de ezt te érzed úgyis, hogy mi az, ami helyénvaló, mi az, ami már nem.)

Csak ügyesen, a féltékenykedőket meg sz*rd le, csak irigyek.

2013. aug. 21. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!