Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szokás csiálni/ hol / mennyit / stb?

Szerintem fontos h jól megismerjétek egymást, a suliban a szünetekben beszélgessetek sokat, aztán valamelyik nap suli után hívd el mondjuk sütizni, vagy vmi. Nem kell félned attól, hogy elrontasz valamit, ne idegeskedj, menni fog :) Ha úgy érzed, hogy a lány is közeledik feléd, és meg van a vonzalom, akkor hajrá, csókold meg:):) élvezni fogjátok, nyugi :P
16/L

Ne siesd el, ne legyél nagyon nyomulós, ne tapizd agyon (nem mindenki szereti ha "letámadják")
mivel most hideg van igy sétálni nem olyan jó, de mégis :D ha fázik akkor van ok hozzábújni :) keress pl 1 cukrázdát, vagy ha már úgy gondolod üljetek be moziba
sok sikert (tapasztaltabb 14/L )

Én kitaláltam egy játékot, barátnőmmel szoktuk játszani, bár lehet ennek csak később veszed majd hasznát.
A játék lényege, hogy ő kérdez egyet tőled, és te is tőle... És KÖTELEZŐ válaszolni. Ha kicsit ügyes vagy, nagyon jó benyomást tehetsz rá, és élvezetes.
Mellesleg én úgy vettem észre, hogy 2 dologot nagyon szeretnek a lányok (ha tévedek akkor csak szerencsém volt eddig, kérlek titeket lányok, javítsatok ki):
- Nagyon figyelj rá, szeretik ha emlékszel az apróságokra, vagy valami kis dologra amit megemlítettek annó magukról
- Ha érezteted velük, hogy bízol bennük
SOK SIKERT!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!