Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a pasim, és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pasim, és most könyörög, hogy ne haragudjak rá. Gyűlölőm őt, és mindenképp bosszút fogok állni. Eljátszom, hogy nem haragszom rá, és amikor elalszik pillanatragasztót nyomok a húgycsövébe. Mi történne vele ilyenkor?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 15:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha ezt megcsinálod többet ne menj utcára, legalábbis én a pasi helyében összevernélek az biztos. Ha meg olyan beteg, mint te, nyakon önt egy kis sósavval. De még a legjobb esetben is börtönbe kerülsz évekre, szerintem ott kegyetlenebb dolgokat kapnál a kedves női elítéltektől, mint amit te ki tudsz találni. Gondolom az, hogy elhajtod és semmibe veszed ezentúl szóba sem jöhet nálad, úgyhogy ha annyira bosszút akarsz állni, csald meg te is. Könyörög, úgyhogy számítasz még neki, biztos fájna neki.
2013. aug. 21. 17:25
 52/65 anonim ***** válasza:
79%

Fogat lehet pótolni a sebek begyógyulnak de ha a farkát tönkre teszed egy életre megcsonkítod!

Soha többet nem lehet nemi élete!!! Gondolkozz már!!!

Arról nem is beszélve hogy ha ezt megteszed olyan bosszúra számíts hogy garantáltan egy életre szól.

Ha leönti az arcod sósavval egész életedben bujkálni fogsz az emberektől és lelkileg tönkremész a látvány mikor a tükörbe nézel. Láss tovább és gondold át a következményeket.

2013. aug. 21. 17:48
 53/65 anonim ***** válasza:
96%
Ez gyerekes, szakíts vele. Amúgy már ne is haragudj, ragasztót a húgycsövébe? Gondolkozz, milyen maradandó károsodást okozhatsz ezzel, aztán majd téged dugnak a dutyiba, de bocs, ezért megérdemelnéd. Az, hogy ő megcsalt az nem ok erre, az arra ok, hogy szakíts vele. Majd egy idő után elmúlik a harag is. 22/L
2013. aug. 21. 18:23
 54/65 anonim ***** válasza:
93%
De amúgy most komolyan, miről beszélünk? 1-szer megcsalt, azt is megbánta, mert könyörög hogy neked. Egyértelmű hogy bánja. Ha van eszed, te is megcsalod. Ha hetente menne különböző nőkhöz, azt mondom, megérdemelne egy alapos leckét, de akkor sem ilyet. De hát istenem, 1x csalt meg, azóta is a bocsánatodért könyörög XDDD Ha tényleg fájdalmat akarsz neki okozni, hagyd el vagy csald meg. Helyesírásért bocs ha voltak hibák, mobilról vagyok
2013. aug. 21. 18:45
 55/65 anonim ***** válasza:
96%

én biztos lecsukatnálak egy ilyenért. És rádvernék minden költséget. Nem lenne kevés...

Arról ne beszéljünk, hogy jó eséllyel keresnék néhány kedves állampolgárt, akik egy kisebb összeg fejében egy sikátorban elbeszélgetnének veled az élet dolgairól.

Le lehet pontozni, de ezt kockáztatod.

2013. aug. 22. 11:02
 56/65 Katelina088 válasza:
87%
Komoly maradandó sérülése is lehet. Egyszerüen vágd pofán.
2013. dec. 8. 12:35
 57/65 anonim ***** válasza:
93%
ha kiszabtad neki hogyha megcsal vége, akkor mi a fenének akarod összepillanatragasztózni és egy életre megnyomorítani? ehhez nincs jogod. Dobd ki és kész, bár én a helyében lelépnék magamtól, mert te nem vagy normális!!
2014. febr. 2. 22:17
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
Újabb 8 éves unatkozik otthon.
2014. máj. 12. 13:34
 59/65 anonim válasza:
100%
Fuu te ez de idióta...
2018. szept. 16. 08:58
 60/65 anonim ***** válasza:
Ilyen gusztustalan "nőt", aki ilyen megcsinál, elkapnám, addig verném a kezeit egy baseball ütővel, míg felismerhetőek. Meg nem ölném, de örökre megnyomorítanám. Tudja csak, mi mivel jár.
2018. szept. 16. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!