Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem tudom hogy akarom e újra" Finoman megfogalmazott nem?

Figyelt kérdés
Ez annyit tesz hogy már nem akarja, csak nem szeretne megbántani a visszautasítással? Másfél hete szakítottunk,csúnyán beszéltem vele nagyon...írtam neki facen,beszélgettünk,akkor írta ezt...majd Ő is rám írt magától kétszer...meg hogy majd beszélünk...én szeretném Őt visszakapni nagyon,csak félek hogy Ő már nem szeretné ezt...
2013. aug. 20. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
n/f?
2013. aug. 20. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsi, az lemaradt, 25/L vagyok
2013. aug. 20. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez búrkolt nemet jelent.
2013. aug. 20. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bizonytalan, még nem emésztette meg magában a dolgokat, adj neki egy kis időt. Az az igazság, hogy szerintem a bizalmat, a szeretetet és a szerelmet nagyon nehéz elnyerni, de könnyű elveszteni, és nagyon tud fájni, ha olyan valaki bántott meg, akit szerettünk. Kicsit hagyd pihenni a dolgot, ne akard feltétlenül ráerőszakolni magad, bár ha úgy adódik, akkor persze beszélgethettek, aztán majd meglátjátok, hogyan alakul a helyzet.
2013. aug. 20. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Akarja, csak egy kicsit sajnáltatja magát, azt akarja, hogy bűntudatod legyen és szenvedj emiatt, felesleges, hagyd a francba! :)
2013. aug. 20. 21:35
 6/8 A kérdező kommentje:

:(

igen, valahol én is éreztem...de akkor miért ír facen, hogy mi a helyzet, meg miért írja hogy majd beszélünk? én nem erőltetem...persze várom, de nem erőszakoskodom,és megmondtam hogy tiszteletben tartom a döntését...

2013. aug. 20. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:
igen, direkt igyekszem nem írogatni Neki, pedig nagy a kísértés :) tudom, hogy csúnyán beszéltem Vele, de megbántam, és nagyon szeretem Őt...
2013. aug. 20. 21:38
 8/8 petr cech válasza:
Szerintem finoman megfogalmazott nem. Én is ezt mondtam a barátnőmnek, akit nem akartam megbántani és kicsit fel akartam készíteni a szakításra :/
2013. aug. 21. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!