Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt vagy a pároddal akkpetting vagy szeretkezés?
Mi 3éve vagyunk együtt és sokszor szeretkezünk.Beszélj erről vele, hogy jól esik e neki vagy nem, mi a baj, sötöbö, de finoman, ne rohand le.
23/L
Alapvetően a fiúknak kell kezdeményezni. Nem tudom miért, de ez a társadalmi norma, és ez szépen a lányokban is rögzült.
Egy kapcsolatban is az a normális ha bizonyos dolgokat először a fiú kezdeményez, pláne hogy nekik kicsit nagyobb rá az igényük. A szexet sose fogja egy szűz vagy egy tapasztalatlanabb lány kezdeményezni. Ilyen csoda nincsen.
Nálunk először a párom kezdeményezett, mivel szűz voltam és utána még jó ideig neki kellett kezdeményeznie, de azóta már én is sokszor kezdeményezek.
Én úgy gondolom ha akarsz valamit, akkor ne várj makacsul a másikra és ne sértődősködj, hanem viselkedj férfihez méltóan és lépj te először. Nem ér mindig a lányra várni.
19/L
nálnuk már kb nincsis petting. csak szex. de nemisbaj, mert én nemszerettem ha ujjaznak :D
orál az persze van, de utána abbólis szex lesz.
a barátnőd vagy nagyon komplexusos, vagy nemszeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!