Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez most igaz vagy kitalálta? :S
Nah szóval az lenne a szitu,hogy eggyütt voltam egy lánnyal kemény 1 hetet sajnos..ezalatt megbeszéltük h találkozunk és pettingelünk.Aztán aznap amikor találkoztunk volna írt egy sms-t: Nem megy=( Nagyon szrtlk.ne haragudj.
ez állt benne.
haza mentem msn-en mondta h aznap nem érzett semmit és ezért úgy döntött h képtelen rá.mondtam oks.megbeszéltük h tallunk és megbeszéljük mi legyen.
aztán másnap feljött és mondta h költöznek el ausztriába(am oda valósi) de ezt így egyik pillanatról a másikra jlentette ki.és megbeszéltük h ezért mégse tallunk már többet.mert nehezebb lenne az elválás.
aztán beszéltünk telón most vlmeik nap kicsit összekaptunk de aztán béke.
tnap beszéltem vele msn-en és mondtam h adja meg a címét mert muszály látnom.és akkor azt mondta h de mond egy jobbat,mégpedig,hogy úg nézki mégse költöznek még mert apjának ellopták az összes iratát.
ezért jöv héten tali és elvileg újra összejövünk.
nah most szerintetek ez a költözés igaz volt vagy csak kitalálta h picit húzza az időt míg átgondolja mit akar.
mert közbe is mondta h szeret meg nem bír nélküle élni de nem képes találkozni mert hogy akkor nehezebb lenne az elválás mint már mondtam
most nem tudom mennyi igaz a költözésből:S
bocsi ha hosszúra sikeredett de senkitől nem kaptam még választ erre.
előre is köszi
de az érdekelne,hogy ez a költözés dolog szerintetek kitaláció-e
vagy egy jó kifogás vlmire.nem tudom eldönteni
"ezalatt megbeszéltük h találkozunk és pettingelünk"
Meg akartad húzni, nem jött össze. Lépj tovább.
hát lehet már nem akar veled lenni... vagy kérdezd meg mi a baja , probáld megbeszélni vele
Am ahogy látom te nagyon szereted vag ykedveled ezt a lányt egy hét után igazam van?irj majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!