Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan határozatlan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan határozatlan a fiú, mikor én leküzdve a félénkségemet az elején eléggé kezdeményező voltam?

Figyelt kérdés

Úgy egy hónapja randizunk, én kezdeményeztem mindent az elején, mikor nekem semmi tapasztalatom nem volt. Persze jó ideig még nem is akarok tovább lépni (ágygimnasztikánál azért még nem fogunk tartani sokáig), de valahogy még a csókot sem tudja kezdeményezni, pedig látom rajta, hogy akarná. Félne? De ha látszik, hogy örömmel fogadom a közeledését, akkor mitől? Nem nyomulok túlzottan, és már én se kezdeményezek semmit, mert várom, hogy ő lépjen az ilyen dolgokban. Ő viszont valahogy sosem lép.

Kérdezem néha, hogy tényleg jól állunk-e, ő olyankor mindig hevesen bólogat, látom, ő is szeretne ebből komoly kapcsolatot. Rendes srác, nem túl jóképű, nem pénzes, de nem is egy bunkó partiarc, intelligens és kedves. Csak az a baj, hogy nagyon határozatlannak tűnik az ilyen dolgokban, pedig voltak már barátnői. Egyedül annyit vállal be, hogy sétálásnál mindig megfogja a kezem. Hogy tudnám esetleg még bátorítani?

18/L

2013. aug. 19. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte ugyan ez volt nálunk is, lehet ismerlek :D Melyik megye? (ezt szerintem nyugodtan leírhatod, ezzel nem feded fel magad)
2013. aug. 19. 22:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Privit küldök inkább. :)
2013. aug. 19. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha ő is 18 éves, és ennyire félénk, az már gond.

Kezdeményezz egy kicsit, aztán majd kiderül.

Lehet, hogy neki még túl gyors ez a tempó? Kérdezd meg.

2013. aug. 19. 23:07
 4/4 A kérdező kommentje:
23 éves, szóval még érdekesebb a szituáció... :D Eddig mindig sokat kezdeményeztem, de most pár napja eldöntöttem, kezdeményezzen ő, de ő olyan kis tesze-tosza. Ha ez sem jön be, akkor nem tudom, mi... így pedig nem lesz folytatás.
2013. aug. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!