Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olvasok a neten olyan sztoryka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvasok a neten olyan sztorykat, én nagyon messze vagyok ettől?

Figyelt kérdés

A kérdésem inkább kijelentés, "szerelmes versek, pedálozások, menni a lány után, így szeretlek, teli írni az üzenőflát"...hu hát akkor én eléggé más vagyok:)

Abszoút nem közösségi portáloznám ki ha szeretnék valakit, nem szivecskéznék, inkább tennék azért a személyért, őszintén felhívnám hogy van, személyesen kedveskednék Neki. De nem írnék verseket, szaladnék utána mint...

Néha azt gondolom, nem tudok hódítani.

Nem vagyok az a típus aki vakon face fel, írni a csajra,és nyomulni rá. Sőt élőben sem az a nagyon "vak" magabíztos. Sőt kell a kezdetnél némi bátorítás, beszélgetésben látni hogy érdeklem, aztán ha alakul később felhív néha, érdeklődik felőlem. Nem tőlem vár mindent...

28

nálatok ez hogy van?

2013. aug. 19. 16:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Arra akartam kilukadni, vannak azok a fajta fiuk akik mennek mennek a lány után, és mégis megkapják(ez alatt azt is értem hogy összejönnek). De ez csak úgy mehet, ha teljesen függetleníti magát a lánytól. És tesz rá hogy Ő keresi -e vagy nem...érdeklődő-e vagy nem.
2013. aug. 19. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát 28 vagy.. ennyi. A mi korosztályunk nem ebben nőtt fel. Sajna öregek vagyunk a mai világban baccameg..:"D
2013. aug. 19. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:
jaXD de mégis...
2013. aug. 19. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én már az "új generációhoz" tartozom, pedig még 10 év sincs köztünk, de elmondhatom, hogy én sem értem a korosztályom hozzáállását. :D Manapság már nem lehetsz úgy hivatalosan is kapcsolatban valakivel, hogy ne írnád ki azonnal facebookra, hogy mindenki tudja, veled épp mi van, mert ez aztán nagyon rájuk tartozik... :D A verses dolog nem hinném, hogy a mi generációnk "sajátossága" lenne, sőt, én egy olyan ismerősömről se tudok aki verssel hódította volna meg a párját. Szerintem te teljesen normálisan állsz hozzá ehhez a dologhoz, nagyon sokan neten élik az életüket/ a párkapcsolatukat, pedig nem így kellene. :) 19/L
2013. aug. 19. 17:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Néha nem tudom...
2013. aug. 19. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:

A mai ifjú titánok és hercegnőik önértékelésében a FB elég komoly szerepet játszik, ha nincs kint heti 1 új szerelmetes kép kettőtökről, az már ciki, ha ez a norma a társaságban. Régen a férfiak virágot, édességet, ajándékot vittek a lányoknak, akik ezekkel dicsekedtek a barátnőknek, most elég az üzifal. Ha egy lány csak ezen keresztül tudja lemérni önnön értékét, jó eséllyel választ olyan párt, aki ebben partner.

Szerintem ciki. A FB nagyobbik része nyilvános. Nem tudok komolyan venni egy olyan befektetési tanácsadót, akinek a profilján "cuncikám, édeske, kis kandúrom" vagy valami hasonló a beceneve.

2013. aug. 20. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!