Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beilleszkedsz vagy meghalsz?

azért még vannak kivételek:)
nemminden csaj olyan...pl engem SOHA nemérdekelt h mennyi a pénze a batátomnak vagy hogy mit vesz!!
de azért télleg elég elszomorító hogy sokan csak a pénzért vannak együtt valakivel..

"Ez nem volt igy 10-20 éve de még 5 éve se szerintem."
Miből gondolod? Az emberi alaptermészet nem változik. Mindig így volt. A különbség az, hogy a szociban mindenkinek volt állása és könnyebb volt lakást szerezni, nem volt annyira harc az élet, mint most. De a nők akkor is a Lada-tulajdonos tsz-elnököt vagy a Golf II-est birtokló maszekboltost részesítették előnyben a Záporjóskás gimnáziumi tanárral szemben, nehogy azt hidd, hogy nem.
Egyébként értelme nem attól lesz az életnek, hogy nem a pénzre buknak a nők :)))

"Szerintem régen nem volt ennyire a pénzre kihegyezve a dolog."
Nyugodj meg: mióta írásos emlékek fennmaradtak erről a témáról (tehát kb. az ókori Róma korától kezdve) ez dokumentáltan mindig így volt. Ugyanis az emberi faj lényegében változatlan az elmúlt néhány tízezer évben, és alapvető biológiai összefüggésekről van itt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!