Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beilleszkedsz vagy meghalsz?

Figyelt kérdés
A mai világ értékrendjéről beszélek, mindenki (csaj,barát) egyre inkább a pénzre megy. Ez nem volt igy 10-20 éve de még 5 éve se szerintem. Van még egyáltalán értelme valaminek? 20/F
2009. okt. 29. 06:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engem például sose érdekellt a pénz. A baráti körömet se és a párom se. Csak fel kell találd magad ennyi az egész :)
2009. okt. 29. 07:21
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Jah persze, belőlem is eddig inkább hasznot húztak, 19évesen az embernek kocsija van s külön lakása..ezért volt velem az utóbbi csajom is..s meg a farkame. De nem azé me szeretett.
2009. okt. 29. 07:35
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
A pénz nem érdekli őket. Csak a cuccok amiket veszel neki.
2009. okt. 29. 08:01
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
sztem van értelme. a depressziót meg lehet kezelni. :P
2009. okt. 29. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

azért még vannak kivételek:)

nemminden csaj olyan...pl engem SOHA nemérdekelt h mennyi a pénze a batátomnak vagy hogy mit vesz!!

de azért télleg elég elszomorító hogy sokan csak a pénzért vannak együtt valakivel..

2009. okt. 29. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:

"Ez nem volt igy 10-20 éve de még 5 éve se szerintem."

Miből gondolod? Az emberi alaptermészet nem változik. Mindig így volt. A különbség az, hogy a szociban mindenkinek volt állása és könnyebb volt lakást szerezni, nem volt annyira harc az élet, mint most. De a nők akkor is a Lada-tulajdonos tsz-elnököt vagy a Golf II-est birtokló maszekboltost részesítették előnyben a Záporjóskás gimnáziumi tanárral szemben, nehogy azt hidd, hogy nem.

Egyébként értelme nem attól lesz az életnek, hogy nem a pénzre buknak a nők :)))

2009. okt. 29. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Melyik korról nem mondtak hasonlókat a benne élők?
2009. okt. 29. 14:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem régen nem volt ennyire a pénzre kihegyezve a dolog. Nem mondom hogy csoro vagyok mindenem megvan de szerintem ami most megy az tulzás. Jó nőt már nem igen találni sok pénz nélkül
2009. okt. 29. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy rémlik, épphogy a pénzt szidták minden korban, hogy csak az számít.
2009. okt. 29. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:

"Szerintem régen nem volt ennyire a pénzre kihegyezve a dolog."

Nyugodj meg: mióta írásos emlékek fennmaradtak erről a témáról (tehát kb. az ókori Róma korától kezdve) ez dokumentáltan mindig így volt. Ugyanis az emberi faj lényegében változatlan az elmúlt néhány tízezer évben, és alapvető biológiai összefüggésekről van itt szó.

2009. okt. 29. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!