Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha most úgy érzem, hogy nem szeretnék járni senkivel?
Figyelt kérdés
A volt barátommal egy évig voltunk együtt, majdnem egy éve szakítottunk. Utána néhány hétig, talán 1-2 hónapig úgy éreztem hogy nem kell senki más, aztán hogy szeretnék járni valakivel hogy pótolhassam, most meg néhány hete úgy érzem, hogy senkivel se lenne kedvem járni. (még nem voltam ÚGY senkivel sem)
16/L (majdnem 17)
2013. aug. 18. 15:31
3/11 anonim válasza:
Nem kell keresni, csak legyél nyitott, hogy megtaláljanak. :)
F/18
4/11 Sir Sarcasm válasza:
Dehogy baj.. nem sokára ez is változni fog, de addig is, semmi probléma nincs vele :)
6/11 anonim válasza:
Ugyan miért lenne?? Ne hagyd, hogy elvárásnak érezz olyan dolgokat, amik csak a te döntéseden múlnak!
8/11 anonim válasza:
Miért lenne gond... Nem akarsz most kapcsolatot.
Majd úgyis akarsz kapcsolatot ez csak 1 kis idő..
(Én is ugyan így vagyok most :D)
17/F
9/11 anonim válasza:
A fene, pedig pont most akartam összejönni veled...
10/11 A kérdező kommentje:
#7/9 igen, eléggé :/
2013. aug. 18. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!