Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan romantikus, amikor egy fiú egy bizonyos lányt keres itt, akit valahol látott. Miért nem csináljátok ezt gyakrabban?
Figyelt kérdés
Minden lány itt ülne,hogy hátha őt is keresi valaki... :)2013. aug. 18. 14:29
11/28 A kérdező kommentje:
jó,de ha konkrétan keresel valakit,akkor nem azt írod,hogy egy szép lányt keresel...:D erre mindenki jelentkezne,ilyen megfogalmazásban,csak a szép lányok nem. :D
2013. aug. 18. 14:42
12/28 anonim válasza:
én egy egész csoportot keresek! betonozni kéne..
13/28 anonim válasza:
keresem a kínai bolt eladónőjét:
sötét haj, ferde szem, sárgás bőr (olyan mint Jackie Chan csak lányba)
aki magára ismer az írjon privibe :D
14/28 anonim válasza:
mindjárt akad kb 1 milliárd jelentkező utolsó :D
15/28 A kérdező kommentje:
Engem senki sem keres...:'(
2013. aug. 18. 14:54
16/28 anonim válasza:
Engem sem keres soha senki :( Pedig rajtam mindig van valami jellegzetes, egyedi ruhadarab vagy kiegészítő, ami alapján pontosan beazonosítható lennék. És gyakran van hogy megnéznek/szemezünk, de hát úgy tűnik ettől még nem érdeklem őket.
17/28 anonim válasza:
már nem, mert már megtaláltalak kedves kérező ;)
19/28 anonim válasza:
keresem azt a lányt, aki 2013. augusztus 18-án 14:29-kor kiírta ezt a kérdést
ha magára ismer írjon :D
20/28 A kérdező kommentje:
Én sem egy "egy sablonra készült" lány vagyok,még csúnyának sem mondhatnám magam, de sosem látok még hasonló paramétereket sem feltűntetni ezen az oldalon.
2013. aug. 18. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!