Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet komolyabb kapcsolat? (többi lent)
Volt ilyen élményem akkor voltam 15 éves.. AZ érzelem tudom, hogy mennyire valós, de hidd el, ebből sok jó nem sül ki..:S
Bár ismerek egy párt akik így ismerkedtek meg, azóta is együtt vannak (együtt élnek) de ők jóval idősebbek voltak, mikor megismerkedtek (20-22 közt mindketten).
F/18
Lásd picit reálisan a dolgokat.:
1, 200km-t kell lekűzdenetek, ha látni akarjátok egymást (iskola időben ez szerintem havi 1-2-nél nem menne gyakrabban)
2, Gyanús hogy most mész középiskolába, megismersz egy halom másik embert, akiknek kb a fele fiú lesz. Bőven megtetszhet még más, akivel kevésbé körülményes a dolog.
3, A havi 1-2 találkát ki kell bírnotok legalább addig, amíg valamelyikőtök (gondolom a srác) nem szerez munkát, lakást, stb.. Ami legjobb esetben is még legalább 5-6 év.
3. Vagyok...
Tulajdonképpen pár kapcsolat nem hiszem, hogy lenne, de azért barátok lehettek, és ha netán valamelyikőtök a másikhoz közelebb kerül (gondolok itt a másik fél lakhelyéhez közeli, munka illetve lakás, esetleg nyaralás, akkor még ki tudja mi fog történni.) Szóval ne szakítsátok meg a kapcsolatot, ha nem lenne belőle semmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!