Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, a pasim elhalmoz, és még nem tudom viszonozni. Jó kis gond mi?
Mond meg mi a problémád. Talán először vele próbáld megbeszélni.
22/f
az én volt kapcsolatom is így kezdődött és az lett belőle, hogy mikor összevesztünk valamin valahogy mindig felhánytorgatta, hogy ő mit vette nekem, hova vitt el. ÉS ami akkor egy nagyon szép gesztusnak , kedves közös emléknek bizonyult később már dühöt és mérget váltott ki belőlem:" jajj ugyan azt meg minek fogadtam még el tőle?" Szóval én azt javaslom minél előbb beszéld ezt meg vele, te még szeretnél várni, nem akarod elkapkodni, a te elveid másak(ha másak) stb.. fő az őszinteség.
20/L
Az utolsó válaszolóval teljesen eggyetértek!
Legelső barátom is ilyen volt, és teljesen elolvadtam tőle, hogy milyen kedves , udvarias stb...Aztán amikor a szakitásra került sor, hát ne tudd meg.. az összes dolgot felhozta, hogy ő milyen ajándékokat vett, meg hányszor fizette a számlát ha kajáltunk valahol..
Mindengy..egy életre megtanultam a leckét..
Próbáldd meg elmondani neki szemtől szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!