Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy gáz ha én vagyok a lány és 2évvel öregebb vagyok a fiunál és kb. van egyfej külömbség és ugy járnék vele?
Nem tudom mennyi idős vagy, de ezzel a kérdéssel még igen fiatalnak tűnsz, hogy ez a dolog zavar. :/
Ha annyira szeretitek egymást, nem tök mindegy, hogy ki milyen??
Nekem is tetszett már fiatalabb srác, aki ráadásul 1 fejjel kisebb is volt nálam :) Ekkor voltam én 14 éves. Egyébként azt hiszem, nem nagyon zavart volna, eléggé helyes volt :)
És apukám egyik munkatársánál is így van, legalábbis a feleség legalább egy fejjel nagyobb, és látod,még gyerekeik is lettek.
Vegyél fel egy magassarkút,
és akkor két fejjel leszel magasabb a törpikénél,,,
Engem az nem zavarna, ha fiatalabb, a férjem is fiatalabb nálam 3 évvel, de ha alacsonyabb lenne az már zavarna mindkettőnket. Amúgy 15 centivel magasabb szerencsére:)
de ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz mások véleményével, ismerd meg:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!