Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy én már nem a fiúkat szeretem?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt de mostanában jöttem rá, hogy vonzanak a férfiak, de nem akarom őt megbántani. A szexet se tudom már élvezni vele csak ha közben lányokra gondolok, mit tegyek?
2013. aug. 15. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor most fiú vagy vagy lány?

Mert elég érdekesen fogalmaztál...

2013. aug. 15. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolj lányokra. Az igaz szerelem nem ismeri a nemeket!
2013. aug. 15. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kevés ellentmondás van a kérdésben...
2013. aug. 15. 17:04
 4/4 Gyémántlány ***** válasza:

Én a helyedben nem feltétlenül mondanám meg neki, hogy nem a fiúkat szeretem, csak egyszerűen szakítanék vele. Lehet, hogy csak hirtelen fellángolás, amin átesel, lehet, hogy össze vagy zavarodva, és, mert már nem szereted a barátodat, úgy érzed, egyetlen fiút sem tudsz szeretni. Szakíts vele, és, ha kérdezi miért, mondd meg, hogy néhány dolgot át kell gondolnod, és úgy érzed, már nem tudod őt szeretni.

Szakítás után 1-2 hónapig én a helyedben gondolkodnék a dolgokon, hiszen nehéz "döntés" előtt állsz. Miután megbizonyosodsz róla, hogy tényleg a lányokat szereted, és nem csak össze voltál zavarodva, akkor felhívhatod, beültök egy kávézóba vagy ilyesmibe és elmondod neki, miért is szakítottál, és mit érzel.

Nem tudom, hogy jól értelmeztem-e a kérdésedet, amennyiben nem, bocsánatot kérek! Remélem azért segíthettem. :)

2013. aug. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!