Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint biztos, hogy már nem érdeklem?
volt egy fiú aki hónapokig próbált közel kerülni hozzám és bármit mondtam vagy tettem nem tágított. Egyszer ott lett volna az alkalom hogy elmondja mi a szándéka de nem mondott semmit. Azt mondtam neki akkor inkább hagyjon békén. Azóta nem beszéltünk csak véletlenül láttuk egymást. És ma,mikor ismét véletlenül láttuk egymást rám se nézett mikor visszafelé tolatott a kocsival. Igaz nem néztem rá ekkor,de mikor a végén csak ránéztem nem fordult hátra hanem inkább elment..
Ezek szerint már nem érdeklem? És ne olyanokat írjátok légyszi,hogy te nem akartál vele lenni meg hasonlók,hanem a kérdésre válaszoljatok.
Igen házas és van egy kisfia is. Nekem azt mondta rossz a házassága,és már csak a gyerek miatt vannak együtt. Ez a tipikus sablon szöveg...bár lehet van benne némi igazság mert a kollégájátol úgy tudom tényleg elég gyakran szoktak problémák náluk lenni. De nem kérdeztem rá nem az én dolgom...
Úgy ismertük meg egymást,hogy ő erre felé dolgozik másodállásban mint boltos. Mikor elsőnek látott úgy nézett,hogy már nekem volt kellemetlen. Majdnem rá is szóltam,hogy mit néz ha nem szólnak hozzám. (egyébként 28 éves én 23). Én egyáltalán nem akartam vele még csak beszélni se,de ő kezdett el velem beszélgetni,ő szólított meg,hogy ne siessek már úgy...ő kezdett ki velem. Mindig mikor meglátott mosolygott,nézet egyfolytában,szinte ragyogott a szeme, mindenből a legjobbat és a legfrissebbet adta még visszajáróból is a nem olyan gyűrött papírpénzt adta,sőt még azt is kérdezte,hogy adjon vissza,már más is szólt neki mikor kiszolgált hogy ne mást (engem) nézzen,hanem odafigyeljen. És mindig talált rá alkalmat,hogy a kezemhez érjen és ilyenkor fogta, meg bele simogatott állandóan a tenyerembe,és bár burkoltan is de találkára hívott. Ekkor történt h megcsókolt de előtte pár nappal megkérdezte hogy engedném-e neki....És ezeket annak ellenére is csak csinálta egész végig,hogy megmondtam neki nem fogok vele kezdeni,csúnyán beszéltem és viselkedtem vele és azt is mondtam neki,hogy menjen el innen,(sőt már a főnökének is szóltam rúgja ki) mert itt senkinek nem fog hiányzik főleg nem nekem de semmi...másnak mikor jött,olyan,mintha a falnak beszéltem volna. De sose mondta el mit akar (szerintem csak szexet- hisz mi mást is akarhatna egy nős férfi..)engem meg már zavart,hogy nem mond semmit ,és hogy minden tettem ellenére csak nem tágít,így mikor megint a tenyeremet kezdte simogatni(akkor csinálta mindig mikor az aprót adta ide)megkérdeztem,hogy élvezi mikor ezt csinálja meg mi ezzel a szándéka,de válasz helyett csak állt,nézett,és mosolygott és össze-vissza hordott mindent csak ép a kérdésre nem felelt. Megkérdeztem megint,meg hogy mondom potyára nem csinálja meg nem bámul mindig de ekkor se mondott semmit csak olyanokat,hogy "miért? Legyen csukva a szemem? :) " meg "nézni szabad :)" meg egy csomó hülyeséget de azért közelebb hajolt hozzám...de aztán kinyögte hogy nincs szándéka. Ekkor megmondtam neki,hogy hagyjon békén és ne csinálja ezt a simogatósdit . Azt felelte jó de azért visszakérdezett mikor jöttem el,hogy "akkor ne csináljam többet?"
ekkor beszéltem vele utoljára. Azóta kerülőm és ha ő van ki sem megyek az utcára se. De nem tudom mindig mikor van ő,és a múltkor is mikor nem számítottam rá jött. Nem néztem rá csak fél szemmel de úgy láttam néz. Mikor jöttem visszafelé még itt volt ekkor már szemtől- szembe láttam és nézett. De hogy, azt nem tudnám megmondani... És még tegnap láttam szintén véletlenül akkor az történt amit a kérdés alá írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!