Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a lány magasabb a fiúnál?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Én is tetszek neki, meg ő is nekem. Csak az a "baj", hogy magasabb vagyok nála pár centivel. (nem sokkal.) Szerintetek nem gáz? Ti megbámulnátok egy ilyen párt?2013. aug. 15. 15:10
11/12 anonim válasza:
Nem gáz! Titokban ez minden pasi álma. Nekem már volt magasabb barátnőm, és nagyon szerettem.
12/12 anonim válasza:
nekem is volt már alacsonyabb barátom kb 10 centivel de nem zavart :D kicsit furán néztünk ki, de szerettük egymást, kit érdekel mások véleménye? :) a jelenlegi párom magasabb mint én. az Ő nővére viszont összejött egy fiúval 2-3 hete, de szakításon gondolkozik.. a csaj 167 centi magas, a fiú 170, és a lány eléggé szerei ezeket a 10 centis magassarkúkat :D és zavarja, hogy nem tudja felvenni, ezért akar szakítani... akit zavar, az valóban nem szereti a fiút szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!