Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szeretö? Ha igen mi lett a vége a kapcsolatnak? Meddig voltatok együtt?
én voltam :D (19/f)
internet, játék, ott ismertem meg a csajt. szal msn sex, vad chatelés ment. tudtam hogy van barátja. ő is tudta hogy van neki barátja:D. taliztunk először, beszélgetés, stb, csók. 2. tali megmutattam neki az albérletem, (18+ os bejegyzés helye). utána msn ezés, megbeszéltük hogy meg lehetne ismételni. aztán rá 3 nappal írja, hogy a barátja nála volt, és visszaolvasta az msn beszélgetést. csajjal nem akartam kicseszni semmi érzelem nem fűzött hozzá, így inkább elvittem a balhét. írta hogy 1 hónap múlva újra felvesz msn re, azóta is telik az a hosszú hónap :D
barátjával 2-3 hónap után szakítottak. most egyik jó haverommal jött össze. írtam a havernak ne várjon sokat a csajtól, ha én 2 nap után megdfektettem.
Kedves Kérdező,az utolsó kommentedre válaszolva (mint most érkezett vélaszoló) nem biztos h az új nőjét megfogja csalni a pasija azért mert korábban vele csalta a feleségét.Ennyi az egésznek a lényege,hogyha alapjáraton minden rendben van a kapcsolatban akkor nem csal egyik fél sem,ha meg nem (igaz akkor egyenesebb lenne befejezni mint csalni) de akkor jön a megcsalás. Lehet h az új kedvesével már boldoabb lesz a férfi mint az exxel.
Am énis voltam szerető,olyat adtam a fiúnak testileg lelkileg,amit a barátnője nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!