Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelves csók. Mit? Hogyan csináljak? 16 éves fiú jóval tapasztaltabb mint én, de én tudom, hogy még béna vagyok SEGÍTSETEK!
A barátommal interneten találkoztunk ott ismerkedtünk mikor elősző lejött hozzám elég félénkek voltunk mind a ketten. Amikor arra került a sor, hogy haza megy akkor a végén csattant el egy csók (nyelv nélkül). Azt tudni kell hogy én soha életemben nem csókolóztam azt tudtam, hogy nyelv nélkül mit csinálok, de a nyelvemmel fogalmam sincs hova tegyem, hova dugom stb. Szóval a fiú az 16 éves sokkal tapasztaltabb, mint én ez minden részleten, gesztuson, mozdulaton meg is látszik. A következő találkozásunkon tuti, hogy nyelves is lesz (majdnem ezen is volt). A fiú csak átdugta a nyelvét és kihúzta de én mindig elhúztam az enyémet, mit csináljak a nyelvemmel? Aki nem tanácsot ad hanem csak piszkál ne is írjon!
14/L
egy tipp: igaz én fiú vagyok... de amikor a csaj átdguja a nyelvét én elkezden beszívni, szopogatni, miközben smárolunk....és bármennyire meglepő rohadtul bejött ez az összes csajnál...szerintem próbáld ezt...ugyse férel mindkét nyelvetek:D
17/F
kedves 3. válaszoló...a 2. vagyok, és érdekes módon eddig MINDIG BEJÖTT a lányoknál..és nemaztmondom hogy izomból szívd..csak szép finoman...már legalább egytucat pozitív viszzajelzést kaptam..mert én szoktam utána a csajokkal dumálni...és az tetszik nekik..hidd el..
Kérdező, ha gyorsan kikapja a nyelvét, és esetleg elveszi a száját is, akkor öleld át a nyakánál, húzd magadhoz, és adj te neki nyelveset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!