Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyelves csók. Mit? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyelves csók. Mit? Hogyan csináljak? 16 éves fiú jóval tapasztaltabb mint én, de én tudom, hogy még béna vagyok SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

A barátommal interneten találkoztunk ott ismerkedtünk mikor elősző lejött hozzám elég félénkek voltunk mind a ketten. Amikor arra került a sor, hogy haza megy akkor a végén csattant el egy csók (nyelv nélkül). Azt tudni kell hogy én soha életemben nem csókolóztam azt tudtam, hogy nyelv nélkül mit csinálok, de a nyelvemmel fogalmam sincs hova tegyem, hova dugom stb. Szóval a fiú az 16 éves sokkal tapasztaltabb, mint én ez minden részleten, gesztuson, mozdulaton meg is látszik. A következő találkozásunkon tuti, hogy nyelves is lesz (majdnem ezen is volt). A fiú csak átdugta a nyelvét és kihúzta de én mindig elhúztam az enyémet, mit csináljak a nyelvemmel? Aki nem tanácsot ad hanem csak piszkál ne is írjon!

14/L

2013. aug. 13. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy-két oldalon olvass utána, amúgy is nefélj tudni fogod!
2013. aug. 13. 21:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Akár hiszed akár nem de már 1 hete ezen kattogok és utána nézek de semmi olyan információt nem találok ami hasznos lenne egy ilyen helyzetben! Igazából nem tudom elmagyarázni hogyan is csinálja de szerintem túl gyors.. És nem tudom hogy amíg 2 mp-re átdugja a számba addig mit csináljak?!?! Állítólag jól csókol, de én ezt nem tudom megállapítani mert nem vagyok tapasztalt!
2013. aug. 13. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

egy tipp: igaz én fiú vagyok... de amikor a csaj átdguja a nyelvét én elkezden beszívni, szopogatni, miközben smárolunk....és bármennyire meglepő rohadtul bejött ez az összes csajnál...szerintem próbáld ezt...ugyse férel mindkét nyelvetek:D

17/F

2013. aug. 13. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Tájékoztatásul az előttem válaszolónak a nők pont rühellik ha úgy bánsz a száddal mint egy porszívó. A jó nyelves csók lényege, hogy finoman simogasd a nyelveddel az ő nyelvét minnél inkább bepörögtök annál hevesebben lehet a nyelvvel is bánni. Gyakorlat kérdése az egész. A fiu meg azért huzta ki a nyelvét mert azt hitte nem akarsz nyelves csókot. NE izgulj gyakorlás kérdése. 21/F
2013. aug. 13. 22:06
 5/10 A kérdező kommentje:
De olyan gyorsan teszi hogy mire ezt megtudnám tenni már ki is húzta.. Mire ráeszmélek mi is történik kihúzza!
2013. aug. 13. 22:34
 6/10 A kérdező kommentje:
De azért izgulok mert nekem ez ciki.. és kínos hogy nem tudom mit csináljak..
2013. aug. 13. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

kedves 3. válaszoló...a 2. vagyok, és érdekes módon eddig MINDIG BEJÖTT a lányoknál..és nemaztmondom hogy izomból szívd..csak szép finoman...már legalább egytucat pozitív viszzajelzést kaptam..mert én szoktam utána a csajokkal dumálni...és az tetszik nekik..hidd el..

Kérdező, ha gyorsan kikapja a nyelvét, és esetleg elveszi a száját is, akkor öleld át a nyakánál, húzd magadhoz, és adj te neki nyelveset..

2013. aug. 13. 23:50
 8/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló nagyon nem vágod mit írtam..
2013. aug. 13. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
elmagyarazom pontrol pontra a dolgot. o megcsokol es bedugja a szajat a tiedbe ismet, majd gyors kihuzza es vege. te ezek utan a ket kezed rarakod a tarkojara, magadhoz huzod a fejet, megcsokolod, megnyalod a szajat, jelezve h te is nyelvezni akarsz, o kinyitja, te bedugod es megnezed h mi tortenik :)
2013. aug. 18. 15:53
 10/10 A kérdező kommentje:
érthetőbb köszönöm
2013. aug. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!