Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulókon mivel ajándékoztátok meg a párotokat?
Mi annak idején ezt megbeszéltük. Tartunk évfordulót, amikor az a program mint az első randinkon. Közös mozi, kaja, séta:)
A házassági évfordulón pedig abba az étterembe megyünk, ahol az esküvői ebédünk volt.
Ajándékozni szülinap és Karácsony. De akkor is inkább olyasmit veszünk amit a másik szeretne. Legutóbb pl a férjem pókerkészletet kapott, a szülinapján pedig megszerveztem neki egy Bowling csatát a haverjaival, mert régóta el akart menni.
Én persze azt apom mindig amit kérek:) Könyveket könyveket könyveket:)
27/N
én vettem a barátomnak egy széttörhető ezüst szivet amibe a kezdőbetűinket graviroztattam. És csináltam az elmúlt év eseményeiről készül képekből kézzel egy fényképalbumot. Pár hónapra rá kapott egy ezüstláncot is a medálhoz:)
Én tőle pedig egy képkeretet, amit a virágkötő anyukámmal csináltatott, és belerakott egy közös képet rólunk:D meg sok sok rózsát, de nem azt az egyenes boltit, hanem számomra sokkal szebb, kertből vágottakat. Meg az anyukájával megcsináltatta a kedvenc kajámat, és azt a sütit, amit legelőször náluk ettem :D
Nagyon aranyos volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!