Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döbbentsek rá egy faszit arra, hogy ne jáccadozzon az érzéseimmel?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akibe beleszerettem kb. 10 hónapja azóta találkozgatunk volt ez az..:) de most kiderült h csak átver és csak a szex kell neki + még rajtam kívül 3 csajt füzöget:( naív voltam..és most vhogy rá akarom döbbenteni mekkora egy fasz:D ezt hogyan tegyem?? vagy inkább csak haggyam?:S2009. okt. 27. 18:35
1/6 anonim 

válasza:

inkább hagyd változni ugy se fog ha 3 csajt tud egyszerre húzni akkor neki ugy is mindegy h most te pl beolvasnál neki nem nagyon hatná meg gondolom én 20/f
2/6 anonim 

válasza:

Ő nem játszadozik az érzéseiddel. Ő ilyen változtatni úgyse tudsz rajta. Akkor játszadozna, ha "járnátok" aztán gyorsan szakítotok megint összejöttök s így tovább ez játszadozás. Ezt neked kell amúgy eldönteni, hogy most akkor mit csinálj. Rádöbbenteni meg nem tudod, mert most tegyük fel összejönnél valakivel, szerinted kétségbe esne, ha éppen 3 csaj közül választhat? Szoval summa summarum hagyd ott nem éri meg.
3/6 anonim 

válasza:

ha jól esett a szex, akkor folytassátok tovább! szerezz neki még örömet:)
nincs abba semmi rossz! (mármint a pasira nézve)
4/6 A kérdező kommentje:
Ez oké:)
De én szeretem:( ő is érez vmit irántam, de ez így nem mehet.. el kéne feljtenem. De nem megy-.- :(
2009. okt. 27. 19:18
5/6 anonim 

válasza:

Dugasd meg magad még 3-4 pasival mellette, hátha rádöbben milyen szar neked.
6/6 A kérdező kommentje:
:D
pont ezt fogom tenni:D
2009. okt. 28. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!