Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha barátnőtök megkérné a kezeteket?
szerintem oka van, hogy még nem tette meg, lehet fél, lehet annyira nem gondolja komolyan. egy férfi szégyenként éli meg ha egy nő kéri meg a kezét, mert sérti a férfiak önbecslését, megalázó.
beszélgessetek róla, hátha veszi a lapot.
Ha örülne, akkor megtette már magától. De a házasságról lehet csak úgy beszélgetni is, nem? Akkor kiderül h mit gondol erről az intézményről.
Amúgy egy fiú csak akkor kéri meg a lány kezét, ha a sajátja már elfáradt.
Szerintem se jó ötlet. Én megértem a dolgot, mi is 5 éve vagyunk együtt, és én is szeretnék már összeházasodni. Próbálj meg beszélni vele, de csak óvatosan. Ne nyaggasd ezzel, csak hozd fel ugy mellékesen.
25l
Nem! Nem jó ötlet. Oka van amiért nem kérte meg a kezed.
Ha ő nem kéri meg te ne tedd.
Jó a kapcsolatotok, boldog vagy benne? minden rendben van? Ha igen akkor ne bolygasd csupán azért mert nem jegyzett el.
Ha neked eljegyzés kell ahhoz h boldog légy a kapcsolatban akkor az nem jó.
Ne alázd meg magad. Beszélgessetek a dologról, de szerintem ne csináld. De a te döntésed.
Én nem tenném a helyedben. Bár nekem nem is kellett. A férjem megtette magától annak idején, pedig csak 1 hónapja voltunk együtt.
Elég ciki ha nem akar házasodni , és visszautasít.....de te tudod.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!