Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy a lelki társ nem minden esetben magyar?
Visszahúzódó típusú fiú vagyok. Érdekel a művészet, a csillagászat, amit általában az egyetemistákat érdekli. De őket tanulatlan ember nem érdekli.
Ráakadtam egy lányra az interneten, aki oroszországban él. Teljesen azonos arca van, mint nekem, és ugyanazok az érdeklődési körei, mint nekem. Viszont ő teljesen orosz származású. Magyarul nem tud.
Te tele vagy előítéletekkel =SS
"Visszahúzódó típusú fiú vagyok. Érdekel a művészet, a csillagászat, amit általában az egyetemistákat érdekli. De őket tanulatlan ember nem érdekli."
Rögtön az első bekezdésedben 2 db előítélet van. A világon minden egyes egyetemistát egy kalap alá veszel. Járhatnál társaságba akkor is ha visszahúzódó vagy, mert ezek a beteges előítéletek csak a te személyiségedet csökkentik, az egyetemisták között sok a bulizós, de nagyon sok olyan ember is van aki a tanulásra koncentrál, nem jár bulizni és semmi baja avval aki nem egyetemista, lehet hogy egyszerűen csak nincs ideje a nem egyetemen tanuló barátjára.
"Minden nő pörgős és bulizós."
-.-" Ezt te komolyan így gondolod? A nők között nagyon sok visszahúzódó ember van. Azért nem találkoztál egyel sem, mert ha visszahúzódó és zárkózott akkor nem keres társaságot, ezért nem lehet beléjük botlani mint a pörgős emberekbe, ennyi eszed lehetne.
"Itt magyarországon, nem hiszem, hogy ugyanilyen hobbijú és érdeklődési körű lányt találnék."
Újabb hülyeség. Nekem is szimpi lenne a lány mert az én érdeklődési köröm is hasonló és képzeld el hogy az összes barátomé, hisz csak olyanokat választok barátnak.
De youtube-on is elég sok video van a témában és a hozzászólásokból meg a nézettségből is láthatnád hogy nagyon sok embert érdekel a téma.
"amilyen az anyja, olyan lesz a lánya. És amilyen az apja, olyan lesz a fia. "
Kezd ez a korlátolt gondolkodás és sok sok előítélet fárasztani -.-
NEM! Nem lesz olyan a lány mint az anyja és nem lesz olyan a fiú mint az apja. Tudnék példákat mutatni mikor pl egy fiú szöges ellentéte az apjának és a lány meg az anyjának.
Az fontos hogy igényes legyen a lány, de az orosz nők amúgy is szeretnek sok sminket használni. Ne kinézet alapján ítélkezz, hanem azután miután beszélgettél egy emberrel. Attól még hogy visszahúzódó vagy az nem jogosít fel arra hogy ilyen kijelentéseket tegyél, neked is érdeked hogy többet legyél társaságban, természetesen ha valaki nem szimpi akkor annak nem kell a társaságában lenni.
De akár az olvasást is erőltethetnéd, ha már nem az életből akarsz tanulni, de jobb lenne ha mielőbb kinőnéd ezt a "minden lány olyan mint az anyja" gondolkodást. Ugyanis ahány ember, annyiféle példa. Az emberek lelkivilága elég összetett.
Nem ellened szólt ez a hozzászólásom, de engem nagyon frusztrálnak az előítéletek és minden előítéletedre tudnék 1000 ellenpéldát hozni. De ha valaki túl előítéletes azt amúgy sem lehet meggyőzni, hisz be van merevedve a saját kis gondolatrendszerébe.
A kérdésedre: szerintem kezdj el oroszul tanulni és látogasd meg a lányt! Nyáron még intenzív tanfolyamok is vannak, ott rengeteget lehet rövid idő alatt fejlődni.
Ha a lánnyal nem is lenne semmi, még akkor is megéri oroszul tanulni, nagyon hasznos nyelv (és egyre jobban megéri)
A lelki társ természetesen bármilyen nemzetiségű lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!