Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassú a tempóm, vagy ez természetes?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akit kb 2 hónapja ismerek és pár hete már járunk.Még nem vagyok belé szerelmes,és azt sem tudnám mondani,hogy szeretem.De azért fokozatosan többet érzek iránta egy picivel.

Rég volt már kapcsolatom,rég voltam szerelmes,de régebben valahogy hamarabb és intenzívebben éreztem már az elején is.Lehet hogy azóta már megkomolyodtam és az érzelmeim is, és több idő kell nekem már,hogy komolyabban is érezzek? Azért is kérdem,mert ő már teljesen oda van értem,és picit elbizonytalanít,hogy velem van a baj,vagy csak neki jöttek ilyen hamar az érzelmek?

2013. aug. 12. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Ne aggodj, ez nalatok termeszetes. (Nalatok = olyan csajoknal akik fuvel faval jarnak, szerelem nelkul.) Lenyeg, hogy kiirhasd a face-re, hogy van pasid.
2013. aug. 12. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz,ez nagyon hasznos válasz volt:D
2013. aug. 12. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:

A srácba már nem leszel szerelmes, mert az első találkozásotokkor/randin nem sikerült elbűvölnie.

Jó ha pl. az első találkozás/randi egy táncos szórakozóhelyen, házibulin vagy strandon van, ahol a másik érintése tánc vagy pancsolás közben természetes, mert így hamar kiderülhet, hogy van-e olyan fokú fizikai vonzalom vagy sem, ami szerelem alapja lehet.

36F

2013. aug. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!