Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti ehhez mit szólnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ehhez mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Barátommal már 1 éve együtt vagyunk. Nemrég volt a szülinapja és az egyik lány haverja írt neki egy üzenetet, hogy "Boldog születésnapot xy :D " a pasim meg azt írta vissza, hogy "Köszönöm szépen drága *beceneve a lánynak, amit a pasim talált ki neki* :) " Meg mostanában többet beszélnek, de általában a pasim keresi, ne kérdezzétek honnan ztudom. Múltkor én is ott voltam, közbe írogatott Facebookon a lánynak (csak ott beszélnek). Akkor volt, hogy a pasim beirta neki chaten,hogy én furán nézek (mert előttem chatelt vele), és a lány azt mondta,hogy nem kell nekem félnem... És pasimnak bejött régebben ez a lány, meg neki is ő, csak valamilyen okokból nem j ö ttek össze. Ezt a lány és én közös ismerősünktől tudom. Én agyalok túl az sokat? Vagy ti mit szólnátok ehhez? Lehethogy kicsit értelmetlen, bocsi
2013. aug. 12. 14:34
 1/9 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá, hogy mennyire fontos neki az, hogy mikor veled van is vele beszélgessen..és mondd meg,hogy féltékeny vagy és zavar, hogy ennyit beszélgetnek és becézgetik egymást stb..
2013. aug. 12. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Az,hogy beszélnek még nem jelent semmit szerintem.De hogy becézgeti a pasid,az nem túl korrekt dolog.Ahogyan az sem,hogy közben írja a lánynak,hogy te milyen fejet vágsz,mert ha olyan a csaj,akkor csak lovat ad alá ezzel a pasid.
2013. aug. 12. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülye vagy.
2013. aug. 12. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
De a becézgetés nem olyan pl. muci vagy valami, hanem a lány nevét kicsit átalakította, vagy hogy mondjam.
2013. aug. 12. 14:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd magad?
2013. aug. 12. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:

csak rádunt

jöhet a következő!

2013. aug. 12. 14:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondolod?
2013. aug. 12. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
A becézgetés meg a sok chatelés tényleg nem túl pozitív dolgok.Viszont próbáld palástolni a féltékenységedet,és figyeld,mi zajlik köztük.Csak óvatosan és okosan!
2013. aug. 12. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a nevét becézgeti másképpen az nem olyan vészes,mintha saját becenevet talált volna neki,amit írtál is, h pl muci.

Szerintem sem szóljál semmit,válts át megfigyelő üzemmódba,és kiderülnek a dolgok.Ha szólsz,és alaptalan a féltékenykedésed,azzal csak magad alatt vágod a fát.

2013. aug. 12. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!