Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ehhez mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Barátommal már 1 éve együtt vagyunk. Nemrég volt a szülinapja és az egyik lány haverja írt neki egy üzenetet, hogy "Boldog születésnapot xy :D " a pasim meg azt írta vissza, hogy "Köszönöm szépen drága *beceneve a lánynak, amit a pasim talált ki neki* :) " Meg mostanában többet beszélnek, de általában a pasim keresi, ne kérdezzétek honnan ztudom. Múltkor én is ott voltam, közbe írogatott Facebookon a lánynak (csak ott beszélnek). Akkor volt, hogy a pasim beirta neki chaten,hogy én furán nézek (mert előttem chatelt vele), és a lány azt mondta,hogy nem kell nekem félnem... És pasimnak bejött régebben ez a lány, meg neki is ő, csak valamilyen okokból nem j ö ttek össze. Ezt a lány és én közös ismerősünktől tudom. Én agyalok túl az sokat? Vagy ti mit szólnátok ehhez? Lehethogy kicsit értelmetlen, bocsi2013. aug. 12. 14:34
1/9 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá, hogy mennyire fontos neki az, hogy mikor veled van is vele beszélgessen..és mondd meg,hogy féltékeny vagy és zavar, hogy ennyit beszélgetnek és becézgetik egymást stb..
2/9 anonim válasza:
Az,hogy beszélnek még nem jelent semmit szerintem.De hogy becézgeti a pasid,az nem túl korrekt dolog.Ahogyan az sem,hogy közben írja a lánynak,hogy te milyen fejet vágsz,mert ha olyan a csaj,akkor csak lovat ad alá ezzel a pasid.
4/9 A kérdező kommentje:
De a becézgetés nem olyan pl. muci vagy valami, hanem a lány nevét kicsit átalakította, vagy hogy mondjam.
2013. aug. 12. 14:42
5/9 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd magad?
2013. aug. 12. 14:43
7/9 A kérdező kommentje:
Gondolod?
2013. aug. 12. 14:49
8/9 anonim válasza:
A becézgetés meg a sok chatelés tényleg nem túl pozitív dolgok.Viszont próbáld palástolni a féltékenységedet,és figyeld,mi zajlik köztük.Csak óvatosan és okosan!
9/9 anonim válasza:
Ha a nevét becézgeti másképpen az nem olyan vészes,mintha saját becenevet talált volna neki,amit írtál is, h pl muci.
Szerintem sem szóljál semmit,válts át megfigyelő üzemmódba,és kiderülnek a dolgok.Ha szólsz,és alaptalan a féltékenykedésed,azzal csak magad alatt vágod a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!