Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak így magamnak pasit? ("Túl jó vagyok")
Figyelt kérdés
Nagyon vonzó, szexy, mindig dícsért 17 éves nő vagyok átlagon roppant felüli intelligenciával (a szüleim is orvosok, én sebész leszek) éppezért a fiúk nem mernek velem kapcsolatot teremteni. Biztos vagyok benne, hogy érzik, felsőbbrendű vagyok náluk, és megijenek az ilyen magabiztos, gyönyörű nőktől. Hol/hogy találhatnék így magamnak így pasit?? Légyszi adjatok tanácsot! Ja és ne gondoljátok, hogy beképzelt vagyok, itt egyszerűen a tényeket írtam le, hogy tisztán láthassáok a problémám.
Amúgy meg szerinted nincsenek lecsúszott, alkesz, kiállhatatlan, magányos sebészek? Bár 17 évesen még orvospalántának sem nevezném magam, nemhogy sebésznek. Ilyen felsőbbrendű egoizmussal megáldva mondjuk tök mindegy mi akarsz lenni, reflexből menekülni fognak.
Esetleg keresgélj az orvosi egyetemen, bár szerintem ott ki fognak röhögni, ha a fenti viselkedésmóddal indítasz.
2013. szept. 2. 14:11
32/46 anonim válasza:
ilyen beképzelt liba nem is kell senkinek, úgyhogy jó magadhoz nyúlást sebészkém
2013. szept. 6. 12:42
33/46 A kérdező kommentje:
ennyi válasz, és egy sem értelmes, ez is bizonyítja milyenek a pasik...
valaki legyen már normális válaszra potens..
2013. szept. 15. 11:29
34/46 anonim válasza:
hát nem is csodálom hogy hosszútávra senkinek se kellesz...nem azért van mert szép vagy hanem mert felsőbb rendűnek érzed magad. de nyugi fogsz találni egy hasonló fiút magad mellé:D
2013. szept. 15. 11:32
35/46 anonim válasza:
Ha ismerkedni szeretnél, akkor írj nekem. A felsőbbrendűség szerintem kicsit erős megfogalmazás, fogalmazhatunk inkább úgy, hogy neked határozottabb elképzeléseid vannak a világról?
2013. szept. 15. 11:36
36/46 anonim válasza:
Ebből a néhány mondatból is lejött, hogy hihetetlenül buta vagy. Tehát nem igaz, hogy annyira intelligens vagy, mint ahogy azt mutatni szeretnéd. Ebből következik, hogy a kérdés többi része is hazugság.
2013. szept. 15. 11:42
37/46 anonim válasza:
17 éves NŐ :DDDDD
feldobtad a napom :)
2013. szept. 15. 11:44
38/46 anonim válasza:
na kérdező... "átlagon roppant felüli intelligencia"... írni se tud és azt hiszi több lesz, ha orvosnak megy(így akar orvosnak menni??). Persze... A nagy intelligencia:D
Ha olyan magabiztos vagy akkor menj oda magad a pasikhoz!
Őszintén remélem, hogy ez csak egy kitaláció és nem fogok ilyenekkel együtt tanulni az egyetemen! :S:(
2013. szept. 15. 11:49
39/46 anonim válasza:
Aludj egyet es olvasd vissza a hirdetesed. Es talan ra fogsz jonni miert nem kozdlednek a sracok. :))
2013. szept. 15. 11:51
40/46 anonim válasza:
Ha annyira intelligens lennél, tudnál helyesen írni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.