Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon bejövök neki? részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök neki? részletek alul

Figyelt kérdés

eddig köszönő viszonyban sem voltunk most meg iszonyat sok időt töltünk együtt. Eddig soha nem nézte meg az adatlapomat most meg min napi 2szer. Valamint egyik pillanatban tök kedves meg minden és néha amikor több lány is van ott akk alig beszél velem. vajon féltékenyé akar tenni?? hát nem sikerül értelmesen leírnom..:(( És mindenki azt mondja hogy tökre összeillünk. csak egy bibi van.. van vagy 10cm köztünk és ő az alacsonyabb.

(mellékesen azt hiszem én belezúgtam :$)

L

2009. okt. 27. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem bejössz neki... ki kéne derítened mit akar :P akár a barátaitól érdeklődni, akár tőle:) hajrá hajrá, csak bátran, nem szégyen ha a lány kezdeményez;) F
2009. okt. 27. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:
hol nézte meg az adatlapod? vagy mivan? Myvipen? Ott nem is mutatja napi felbontásban, csak hetiben szal ezt honnan veszed h napi 2X?
2009. okt. 27. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Feküdj le vele.
2009. okt. 27. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

12:39. Igen, tényleg heti felbontásban mutatja. De újabban a jobb felső sarokban egy négyzet, ami piros, ha vmi esemény történt. Ha csak annyi történt, hogy vki megnézte az adatlapját, akkor mutatja, hogy 2 felhasználó megnézte az adatlapját. Ha látja a csajszi, hogy csak az a bizonyos srác nézte meg, esetleg még van ott egy személy, de az nem lépett be mostanában, akkor tud következtetni, hogy a srác nézte meg kétszer.

Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak: egyértelmű, hogy bejössz neki. Azzal a 10 cm-rel meg ne foglalkozz!! Szeressétek egymást, az esetleges más véleményekkel meg ne törődjetek.

2009. okt. 27. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
20:46 Jah így már értem:D AKkor bocsi:) és egyébként szentem is bejösz neki
2009. okt. 27. 22:29
 6/9 anonim válasza:
100%

Kedves L! Szerintem az, hogy böngészi az adatlapodat az arra utal, hogy érdeklődik irántad és kíváncsi rád. Az meg, hogy ő 10 cm-el kisebb az meg nem fontos avval nem kel foglalkozni inkább avval foglalkozz , hogy ki derítsd, hogy tetszel-e neki és kérdezd meg tőle, hogy mi az oka annak, hogy napi 2X megnézi az adatlapodat?!

Üdv: Dr. Dévid

2009. okt. 28. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy bejössz neki!

Jó sunázást!

2009. nov. 3. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem is bejösz neki, bár az a 10 centi különbség elég vicces ha a srác van minuszban. szerintem kicsit mozogj vele, és ha sokan kinevetnek akkor hagyd a kis mérges törpét
2009. nov. 3. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Feküdj le vele :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szerintem hagyd... 10 cm van köztetek, elég cinkes...

2009. nov. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!