Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bejövök neki? részletek alul
eddig köszönő viszonyban sem voltunk most meg iszonyat sok időt töltünk együtt. Eddig soha nem nézte meg az adatlapomat most meg min napi 2szer. Valamint egyik pillanatban tök kedves meg minden és néha amikor több lány is van ott akk alig beszél velem. vajon féltékenyé akar tenni?? hát nem sikerül értelmesen leírnom..:(( És mindenki azt mondja hogy tökre összeillünk. csak egy bibi van.. van vagy 10cm köztünk és ő az alacsonyabb.
(mellékesen azt hiszem én belezúgtam :$)
L
12:39. Igen, tényleg heti felbontásban mutatja. De újabban a jobb felső sarokban egy négyzet, ami piros, ha vmi esemény történt. Ha csak annyi történt, hogy vki megnézte az adatlapját, akkor mutatja, hogy 2 felhasználó megnézte az adatlapját. Ha látja a csajszi, hogy csak az a bizonyos srác nézte meg, esetleg még van ott egy személy, de az nem lépett be mostanában, akkor tud következtetni, hogy a srác nézte meg kétszer.
Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak: egyértelmű, hogy bejössz neki. Azzal a 10 cm-rel meg ne foglalkozz!! Szeressétek egymást, az esetleges más véleményekkel meg ne törődjetek.
Kedves L! Szerintem az, hogy böngészi az adatlapodat az arra utal, hogy érdeklődik irántad és kíváncsi rád. Az meg, hogy ő 10 cm-el kisebb az meg nem fontos avval nem kel foglalkozni inkább avval foglalkozz , hogy ki derítsd, hogy tetszel-e neki és kérdezd meg tőle, hogy mi az oka annak, hogy napi 2X megnézi az adatlapodat?!
Üdv: Dr. Dévid
Egyértelmű hogy bejössz neki!
Jó sunázást!
Feküdj le vele :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem hagyd... 10 cm van köztetek, elég cinkes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!