Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

A barátnőm elkottyintotta,h a volt pasija(akivel barátok maradtak) szexkapcsolatot szeretne vele,szóval fűzögeti.

Ez mennyire durva szerintetek?

A bnőm azt mondja nem nagy ügy,mert ő már úgysem akar tőle semmit,hiába próbálkozik a srác.

Na de nekem ez akkor sem tetszik,kérhetek tőle olyat,h szakítson meg vele minden kapcsolatot?

Vagy ne törődjek vele?

2013. aug. 10. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben voltam, csak én voltam a lány

Szakítottunk, ő már 1 héttel utána mással volt, pedig úgy váltunk el, hogy ez nagy szerelem volt, nehéz lesz ebből talpra állnunk, stb... Majdnem 1 évvel később összejöttem egy sráccal, az ex pár héttel utána feltűnt, hogy mi lenne ha néha összejárogatnánk. Eléggé fájt anno hogy ő olyan könnyen túllépett rajtam annó, ezért kicsit szivattam, játszottam vele, DE ezt elmondtam barátomnak is.

Nem lehet hogy náluk is csak erről van szó?

2013. aug. 10. 13:30
 12/18 anonim ***** válasza:
6os vok. Igaza van a 10esnek. Eléggé közelítesz a balek státusz felé :) pláne, hogy még mindig nem érted. Hány évesek vagytok?
2013. aug. 10. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:

11es! Meddig mentél el a játszadozással? Volt csók, simogatás vagy ilyesmi?

Ha nem érzel már iránta semmit, akkor tökéletesen leszarod a fejét, mégha bosszút is állhatnál rajta. Szóval téged is megkérdőjelezlek, mert szánalmas az ilyen. Ha nekem mondana ilyet a barátom, úgy kiraknám, mint annak a rendje.

2013. aug. 10. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a normális ha élből nem beszélnének. Azon gondolkozz el inkább miért beszélget vele ennyit
2013. aug. 10. 13:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta,fél év alatt most beszéltek másodjára.
2013. aug. 10. 13:37
 16/18 anonim ***** válasza:

13#

Dehogyis! Csak szóban adtam alá a lovat, és amikor már rám mozdult volna, akkor lepattintottam.

Szánalmas? Lehet... de rohadt jól esett! :D

2013. aug. 10. 13:40
 17/18 A kérdező kommentje:

Ő 20 én 22.

Emiatt miért vagyok balek?

Tegnapi az eset,még nem tudom mit kellene reagálnom.

Megkérem,h mutassa meg a beszélgetést.

2013. aug. 10. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:
hát én a helyedben vagy mondanám a csajnak hogy mihamarabb küldje el, vagy én teszem meg.
2013. aug. 10. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!