Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónap után már csökkennie kell a dolgoknak?
Figyelt kérdés
Párom kevesebbet törődik velem úgy érzem, mint kapcsolatunk elején, mert ő állandóan fáradt, bár én meg munkanélküli vagyok és lassan bekattanok itthon, lehet ezért vágyom többre, de úgy érzem, hogy kapcsolat elején jobban odatette magát, azt mondja, hogy természetes, hogy 8 hónap után csökkennek a dolgok. Szerintem évek után kellene csökkennie. De továbbra is állítja, hogy velem akarja leélni az életét, és, hogy ne kérdőjelezzem meg az ő érzéseit.2013. aug. 10. 10:43
1/5 anonim válasza:
Egyszerű, beszéld meg vele, hogy próbáljon meg jobban / többet törődni veled. Igaz, hogy nehéz lesz meló mellett, de hát ez van sajnos.
2/5 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy találjak ki valamit, hogy mit csináljunk, amikor szabadnapos, de mivel pénzem nem nagyon van, a sétálásra gondoltam, de az nem jó, mert munkahelyen is sokat sétál. Pénz nélkül mit lehet csinálni még? Főzni szoktunk, de az nem sok idő, néha kártya meg ilyenek, de jó lenne kicsit kimozdulni is.
2013. aug. 10. 10:48
3/5 anonim válasza:
Én is így vagyok, mi is kb 8 hónapja vagyunk együtt. De sosem megyünk sehová,mert ő spórol,nekem meg nagyon kevés a fizetésem. A max a séta, de azt is,úgy mintha szívességet tenne. Szerintem beszéljétek meg, mert ha letojja a párunk az igányünket, akkor nincs értelme tovább.
4/5 anonim válasza:
Piknik a parkban, közeli tó, romantikus este, film nézés, leugrani egy közeli kocsmába, 500 Ft-ból már kaptok két sört. Hétfő-kedd nagy augusztusi csillaghullás, menjetek, feküdjetek ki. :)
5/5 A kérdező kommentje:
nem szarja le igazából, de mindig győz a fáradtság :S
egyébként köszi a válaszokat, utolsónak meg a tippeket ;)
2013. aug. 10. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!