Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy ajándék lenne 1 telefon karácsonyra?
Teljesen igazuk van szüleidnek. Fiatalok vagytok még, a kapcsolatotok is elég friss még. Gondolj bele ha együtt maradtok hosszabb időra és komolyabbra fordul a kapcsolat, úgy az ajándékok is egyre növekednek majd?
Próbáld szüleidet is megérteni nem azért dolgoznak h a zsebpénzed nagy részét ajándékokra költsd.
Inkább valami személyesebb ajándékot vegyél kisebb értékben
Hello!
Úgyis le fogtok pontozni ezért, de szerintem nem túl nagy ajándék. A barátnőmnek most lesz a szülinapja nemsokára,m egy új számítógépet raktam össze neki (Jóval több, mint 12000 ft.). 18 leszek, amikor ő 16, 2 éve járunk. Karácsonyra még nem találtam ki, hogy mit adjak, de a teló nem rossz ötlet. Ja és szülőktől sose kérek pénzt.
1, Ne gondolkodj még ilyen értékekben
2, gondolj bele abba is, hogy nem lehet, hogy tetszik neki a mostani telefonja, és a tiéd "gagyibb" lenne ?
Tényleg inkább valami személyesebbet, vagy egy aranyos plüsst adj neki. Szerintem a plüss még elfogadható árban van, és nyilván nem a legnagyobb kell :)
Inkább az 1 éves fordulón gondolkodj valami kicsit komolyabban :)
12e forintos telefon? hagyjad már. kiröhög:S
akkor inkább vegyél mást ha nemakarsz leégni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!