Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom hulyit vagy mi lehet vele?
Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo,egy honapja a parom azt kerte tartsunk szunetet,( majdnem 3 eve vagyunk egyutt) mert hogy az utobi idoben tobbet veszekedtunk.Tartottuk a kapcsolatot, minden nap felhivot, de elmondta, hogy csokolozott az egyik csajjal akit a ''testverenek'' tekintet.Hogy osszezavarodot es nem tudja mit akar. De a szavaibol azt vettem ki, hogy helyrejonnek a dolgok ne aggodjak minden jo lesz, csak meg egy kis ido.Beleegyeztem, pedig pokol ez igy nekem.Es a tegnp meglattam a csajjal.Nagyon felek, hogy elveszitettem es vele akarja megprobalni, nem szeretnem elvesziteni es visszaakarom szerezni.Azt mondja szeret engem es a csaj nem befolyasolja, nem tudom mit hidjek de bizok a kapcsolatunkan:)2009. okt. 26. 20:14
1/4 anonim 

válasza:

Elveszítetted, és vele akarja megpróbálni. Ha nem jönne össze, akkor visszamegy hozzád, azért vagy még a tartalékban. Mindenesetre elég okosan csinálja, ha kicsit rájátszik még, teperni is fogsz érte!
16/F
2/4 anonim 

válasza:

egyetértek az előzővel pedig én lány vagyok(16)
te olyan biztospont vagy az életébe, mert eléggé bele vagy esve, úgy gondolja nyugodtan élheti az életét, mert, te ugyis ott vagy ha itt-ott nem jön neki össze
3/4 A kérdező kommentje:
Es akkor mi lenne a legjobb? eltunjek az eletebol? hatha kicsit railyesztek es rajon mit is akar? soha nem voltam ilyen tehetetlen, peddig nem az elso komoly kapcsoltom, de ez mas...
2009. okt. 27. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!