Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, valaki járt már így? A barátom exe meg akar tépni?
Van itt olyan lány, aki verekedett már más lánnyal? Hogyan alakult és miért?
Azt hiszi, hogy én csábítottam el tőle, már facebookon próbáltam tisztázni vele, de nem tágít. Nem vagyok verekedős fajta, nem is tudok, az exe is csak egyszer verekedett állítólag valakivel, olyan csajos hajtépés, rugás, harapás szintjén. Azt mondta, ha legközelebb találkozunk, nagyon meg fog tépni. Félni nem félek tőle, ha nekem jön, bizony megvédem magam, ott ütöm-rugom, ahol érem. 19L
Volt, a csaj őrült volt, de csak addig jutott, hogy a sráccal üvöltözött a folyosón a koliban, és elmondott engem mindennek. Nagyon kellemes volt főleg amikor az a srác is a közelben volt akivel össze akartam jönni. :D
Még csak "el se vettem" a pasiját, nem is akartam vele járni, de tényleg belém volt zúgva, nem tehettem róla, én odavoltam egy másik srácért de nagyon.
Kellemetlen volt az egész, mint egy szappanopera, sese gondoltam volna hogy ilyenbe keveredek, de a csaj velem szemben jó pofizott, a haverommal meg üvöltözött miattam, elég ijesztő volt, de megmondta neki a srác hogy hagyja békén végre.
Ezt tényleg a barátodnak kéne lerendezni, nem azért a barátod hogy megvédjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!