Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Barátnőm a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Barátnőm a volt szexpartnerével beszélget fb -n.

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve vagyunk együtt, előttem vele volt de miattam ott hagyta, a barátnőm kezdett iránta érezni valamit de a csávó nem akart többet. Mit tegyek? Ha felhozom mindig csak veszekedés a vége.
2013. aug. 9. 11:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát, én eleve nem akarnék komoly kapcsolatot olyan lánnyal, akinek "szexpartnere" volt. Szóval passz.
2013. aug. 9. 11:52
 2/17 anonim ***** válasza:
Őszintén? Egyértelmű választás elé állítanám. Vagy abbahagyja ezt végleg, vagy mehet vissza a szexpartneréhez...
2013. aug. 9. 11:53
 3/17 anonim ***** válasza:

hát kényes a dolog..:/

szerintem tőled nem kapja meg amit akar. és lehet, hogy jobb volt az előzővel.

meg te fox vagy, és élvezi, hogy kikacsintgat a kapcsolatből.

csak meg ne lepődjön, ha jól elhagyod majd ezért.

probáld emg éretten kezelni. mond, ohgy téged ez zavar, ne beszélgessen vele.

ha ezután is csinálja, akkor helyezd kilátásba hogy szakítasz.

2013. aug. 9. 11:54
 4/17 anonim ***** válasza:

"a barátnőm kezdett iránta érezni valamit"

Abban a percben dobtam volna ki. Mekkora sügér vagy.

2013. aug. 9. 11:54
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem terveztem vele komolyat én sem,mert nem bíztam benne, csak közbe változtak az érzések beleszerettem...
2013. aug. 9. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, szövegértelmezés, az még azelőtt volt, hogy a kérdezővel összejött volna.

Kérdező, azt is tudod, hogy miről beszélgetnek? Lehet, hogy csak teljesen ártatlan témákról, nem? Mióta tart ez a chatelés egyébként?

2013. aug. 9. 11:56
 7/17 anonim ***** válasza:

"de miattam ott hagyta"

"a barátnőm kezdett iránta érezni valamit de a csávó nem akart többet"

Ez a két dolog eléggé üti egymást, akkor most melyik? Szerintem a barátnőd azért "hagyta ott" mert a srác nem akart tőle semmit, viszont a barátnőd ha lenne rá lehetősége visszamenne hozzá. Persze ne legyen igazam..

Szerintem ülj le vele, mond el neki hogy rosszul esik, zavar téged és ha ő továbbra is beszélget vele akkor hagyd ott.

2013. aug. 9. 11:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Előtte a barátnőmmel haverok voltunk és elmesélte, még egyáltalán nem jártunk mikor érzett iránta...
2013. aug. 9. 11:57
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát vannak ártalmatlan témák, meg nosztalgiázások. Amúgy barátnőm írta neki hogy többet úgyse lesznek együtt, meg invitálta a csávó, hogy menyen fel hozzá, de a válasz az volt, hogy nem tudna engem megcsalni, de ez engem nem nyugtat meg.
2013. aug. 9. 11:59
 10/17 A kérdező kommentje:
Amúgy már kapcsolatunk eleje óta tart... Olyan mintha egyszerűen nem tudna tőle elszakadni. Most mikor felhoztam a témát, azzal jött hogy már alig beszélgetnek meg nem is hiányzik neki... nem tudok vele szót érteni ez ügyben.
2013. aug. 9. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!