Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről az egészről?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok (de 6 éves ként kezelnek) és a szüleim megtiltották hogy a érettségiig bármilyen párkapcsolatom legyen! Elhiszem hogy jót akarnak és nem akarják hogy a tanulás rovására menjen de jól viselkedek jó a tanulmányi átlagom is, de nem akkor sem !!:/ nem szoktunk ilyen témákról beszélgetni semmi... és nem tudom hogy mit hogy csináljak :/ van egy nővérem is de neki is csak 20 évesen lett először barátja szvl nem is érvelhetnék az mellett hogy bezzeg mikor ő ennyi idős volt .. mi a véleményetek erről ? és valaki értelmes tanácsot tudna adni ? köszönöm :)
2013. aug. 9. 06:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
lehet hogy akkor tényleg megfogadom a tanácsodat és majd ha leérettségiztem :)
2013. aug. 9. 07:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok az a típus, aki mindennel felhagyna egy fiú miatt, és ez így is maradt. Úgyhogy utolsó előtti válaszoló, attól még, hogy nálad úgy alakultak a dolgok, nem azt jelenti, hogy a kérdezőnél is így fognak.

Amúgy nálunk nincs megtiltva a pasizás, volt is pár barátom már, de egyiket sem mondtam el a szüleimnek, titokba tartottam előlük meg rokonok elől. Ettől függetlenül, mindig is jó tanuló maradtam, színkitűnő vagyok minden évben, és kurv.lni sem kurv.ltam el, anyám jó nevelésben részesített. 17/l

2013. aug. 9. 07:50
 13/14 A kérdező kommentje:
de hogy tudtad eltitkolni hogy semmiből nem jöttek rá hogy neked van barátod ?
2013. aug. 9. 07:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha most belegondolok, hogy a mostani nyárig nem lehetett volna barátom és akkor, ott nem alakult volna ki köztünk semmi párommal és elveszítem... 16 éves voltam, amikor megismertem, 2 és fél éve vagyunk együtt és a tanulmányi eredményem mérföldekkel jobb volt mellette, mint nélküle. Hülyeség tiltani, úgy csak még érdekesebb lesz, józan paraszti ésszel és megfelelő neveléssel úgysem csinál az ember hülyeséget, sőt még javulhat is. Nekem így már céljaim lettek, lett egy támogatóm, egyből minden szebb lett a világban. :)

Ha úgy érzed, hogy megismerkedtél egy olyan fiúval, aki érdemes rá, nyugodtan legyetek együtt. Ha mondjuk már 2 hónapja együtt vagytok és a tanulmányi eredményed sem változott, akkor bemutatnám. Esély az van rá, hogy eltiltanak, de ez sosem akadály. Mi is voltunk eltiltva. Amikor párommal megismerkedtem, ő érettségizett, most májusban meg én, mégis találkoztunk, mégsem lettek rossz eredményeink.

2013. aug. 9. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!