Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párok min szoknak beszélgetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párok min szoknak beszélgetni amikor együtt sétálnak?

Figyelt kérdés
Nekem még soha nem volt barátnőm és azért kérdem mert kíváncsi vagyok,hogy hogyan csinálják azt,hogy nem untatják egymást.
2013. aug. 8. 23:27
1 2
 11/19 anonim válasza:
Mi az ember diverziós tevékenységeit szoktuk analizálni.
2013. aug. 8. 23:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Padokon, esetleg lépcsőkön szoktak beszélgetni. Ha úgy érted, hogy aktív sétálás közben, akkor pl dombokon, ösvényeken, betonutakon, járdákon..

Arról amiről csak akarnak! Nincs szabály. Ha éppen nincs kedvük szólni, akkor sincs büntetőpont..

2013. aug. 8. 23:40
 13/19 A kérdező kommentje:

És egy olyan pasinak aki egyáltalán nem beszédes lehet valakije?

Én nem tudok miről beszélgetni még a testvéremmel sem.

2013. aug. 8. 23:44
 14/19 A kérdező kommentje:

Én olyan csendes vagyok.És soha semmi nem jut eszembe.

Egy unalmas alak vagyok.

2013. aug. 8. 23:44
 15/19 anonim ***** válasza:
12es vagyok. Ha tényleg nem jut semmi az eszedbe, akkor te tök hülye vagy! Szerintem attól félsz, hogy nincs szórakoztató sztorid. Tudsz véleményt alkotni? Példeául mi a véleményed a sótlan tyúklevesről?
2013. aug. 8. 23:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Azon kívül semmi,hogy ízetlen.
2013. aug. 9. 00:04
 17/19 anonim ***** válasza:

12. vagyok. Látod?! Ha van véleményed, akkor tudsz beszélgetni is.

Egyébként meg miért hiszed azt, hogy nem untatják egymást? Szerinted ki képes izgalommal átitatva hallgatni egy nő mindennapos szarságait 2 éven át? Elárulom: Senki! Színészkedj és minden rendben lesz. Bárki lehetsz, ha el tudod játszani(ne létező, ismert karaktert formázz meg, mint például a Batman, mert hamar lebuksz)

2013. aug. 9. 00:10
 18/19 anonim ***** válasza:
# 9 A gyakorlati okairól szoktunk inkább cseverészni.
2013. aug. 9. 00:52
 19/19 anonim ***** válasza:
akkor csak kérdezz tőle aztán majd ő beszél te meg próbálj úgy csinálni mint aki figyel meg bólogass hogy egyet értesz vele :D
2013. aug. 9. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!