Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztek fel nekem olyan elgondolkodtató kérdéseket, amik "hasznosak lehetnek egy párkapcsolat számára"? Lány vagyok.19éves

Figyelt kérdés

jobban megszeretném "ismerni magam" .. az érzéseimet, hogy milyen vagyok.. mit érzek a barátom iránt pontosan.. kitudjam magam fejezni.. tisztába legyek önmagammal :)

például, hogy mi tetszett meg benne először.. mit szeretek benne.. mit próbálnék ki vele szívesen.. akár sexben, vagy másban.. mi az, amit annyira nem csípek..stb:)

2013. aug. 8. 19:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

szürke, fehér..

de nem ilyesfajta kérdésekre gondoltam, hanem olyanra, amit ott belül érzel a szívedben..nehéz megfogalmazni.. amin hosszasan el lehet gondolkodni vagy ilyesmi...:D

2013. aug. 9. 01:40
 12/13 anonim válasza:
mi jut eszedbe amikor meghallod a nevét? mit érzel amikor rádír?
2013. aug. 9. 02:13
 13/13 A kérdező kommentje:

mikor meghallom a nevét...mikor mondjuk bnőm kérdez felőle.. "de jó volna ha itt lenne velem most..."

mikor rám ír.. hát az már egy ideje tök természetes.. mármint hogy felkel, rögtön ír.. általában én később kelek.. de ha egy aranyos üzenetet ír.. és arra kelek.. az teljesen felemel, és máris jobban indul tőle a napom..:) régen mikor még nem volt komoly a kapcsolatunk, sőt mikor még nem is találkoztunk.. alig vártam mindig, hogy írjon.. igaz, akkor még nem gondoltam volna, hogy idáig fog jutni a kapcsolatunk..

2013. aug. 10. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!