Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az az idő amit netezéss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az az idő amit netezéssel lehet tölteni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A 47 éves barátom állandóan abba kötöszködik velem hogy mindig a laptop elött ülök és netezek(hozzá teszem saját előfizetéses mobilnetem van),holott amikor haza jövök munkából akkor megnézem hogy jött-e e-mailem az kb 1,5 óra utána kikapcsolom és este is megnézem 1/2 8 felé az is kb 1,5 óra. Velem ellentétben ő viszont a munkahelyén amikor 24-zik akkor egész éjjel nyomja a netet és ráadásul szexes oldalakon és társkeresőn. Ezt is úgy tudtam meg hogy gyanús volt hogy miért frusztrálja ennyire a netezésem és hogy ennek valami oka kell hogy legyen,így aztán egy ismerösőm által a jelszava fel lett törve és akkor derült ki hogy még ő kiabál kigyót békát rám amikor ő meg mellettem ilyen oldalakat böngészget egész éjszaka.Mondtam neki hogy addig amíg én fizetem a saját mobilnetemet és ő meg még többet netezik addig jobb ha befogja a száját.
2013. aug. 8. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem vitatkozom veled, egyet nem értek...

Mi az, hogy mennyi a megengedett netezési idő?

Ki határozná meg?

Helyből le van lőve a kérdésed...

Nem kéne olyan magas lóról osztanod az embereket, mikor idiótaságok fogalmazódnak meg benned, már alapvetően. Lásd: a kérdésed.

2013. aug. 8. 23:09
 12/17 A kérdező kommentje:
oda-vissza kontra én sem értek veled egyet,mert a kérdésem logikus mert tényleg sok kapcsolat megy tönkre azzal ha valaki sokat netezik a sok az nálam nem a 3 óránál kezdődik ha nem pl a párom egész éjszakai netezésénél. És az sem normális egy kapcsolatban hogy valaki a társa mellett szextárskeresőn mulatja az időt és még ő pofázik nekem hogy 3 órát netezek összesen egy nap. A te felfogásoddal van egy kis gond. Van neked egyáltalán párkapcsolatod ? És átéltél olyan szar szitut amikor megtudod hogy a párod mással is kavargászik?! Ha még nem volt ilyenben részed,kívánom hogy éld át és úgy tudd meg hogy káénytelen vagy feltörni a jelszót különben elképzelhető hogy hosszu évekig átb...ák a fejedet!! Én meg speciel páros lábbal rúgtam ki azt a barmot! Úgy hogy teheti a megjegyzéseit most már más szerencsétlen nőnek. Ennyi.
2013. aug. 9. 05:11
 13/17 anonim ***** válasza:

" És az sem normális egy kapcsolatban hogy valaki a társa mellett szextárskeresőn mulatja az időt"

Eddig olvastam, még mindig ellent mondasz magadnak.

Ha szerinted ezek nem összeegyeztethetők a kapcsolattal, akkor miért vagy benne még mindig?

Szerintem ha valami nem helyes, azt nem teszem.

Dobd ki, keress mást, vagy pedig ne itt rinyálj, hanem fogadd el.

Megmondjuk ha vele beszélnéd meg ahelyett, hogy itt vitatkozol lehet előbbre is jutnál.

Mondanám, hogy nem értem a felnőtteket, de lehet idősebb vagyok nálad...

2013. aug. 9. 10:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Közbe beleolvastam még..

" Van neked egyáltalán párkapcsolatod ?"

Van, régebb óta, mint neked.

"És átéltél olyan szar szitut amikor megtudod hogy a párod mással is kavargászik?! "

Ember vagyok, nem egy marha, aki mindent eltűr. Ha velem valaki ilyet csinál, megmutatom az utat, merre kell lelépni. Egyébként előfordult egy esetben sok éve, igen, de élek. Mondjak valamit? én nem gyakorin sírtam, mit tegyek...

"Ha még nem volt ilyenben részed,kívánom hogy éld át és úgy tudd meg hogy káénytelen vagy feltörni a jelszót különben elképzelhető hogy hosszu évekig átb...ák a fejedet!!"

Neked is hasonló jókat a továbbiakban!

Amúgy a buta emberekkel nem lenne bajom, de a rosszindulatúakkal igen, és te határozottan az vagy.Már csak emiatt a mondatod miatt is.

2013. aug. 9. 10:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Az egészből nem értesz semmit csak vissza idézgetni a soraimat! Aki eget verő hülyeséget ír arra nem lehet másképp reagálni csak így. Amúgy meg már elküldtem a pasit a fenébe úgy hogy mást fog boldogitani . Te meg ha csak idézgetni tudsz és nem értelmes választ írni akkor ne írjál semmit,lapozz másik történethez!Ennyi
2013. aug. 9. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha meg már kidobtad, mi a fenének sírsz még mindig ezen, itt?

És én lapozzak!?...

Ugyan már.

"csak idézgetni tudsz"

Azért idézek, mert nem nézem ki a szövegedből, hogy megérted nélküle, amit írok.

Bár így se, vagy legalábbis annak a látszatét kelted.

Amúgy meg ha nem tetszik a nem téged pártolók véleménye, ne itt kérdezz, mert itt kaphatsz ilyeneket is.

Sajnos mindig van valaki, aki ebbe se tud beletörődni.

2013. aug. 9. 16:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt gondolom te nem érted a problémát amit leírtam ami sok párkapcsolatban is probléma és azért irom le hogy normális pozitív és negatív válaszokat kapjak de a te idézgetős válaszaidból nem hogy én de szerintem más se nagyon kíváncsi ha más történethez is hozzá idézgettél, szerintem te notóriusan más szókincseivel ékeskedsz. Egyébként tegnap fejeztem be a barátommal a kapcsolatot. Ha másnak adsz választ jó lenne ha kerülnéd a kérdező mondatainak ismételgetését mert rohadtul irritáló és inkább saját szókincsü mondatokat használj! Köszi a semmit mondó válaszaidat! Légyszi inkább ne válaszolj most már kimélj meg tőle! Köszi
2013. aug. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!