Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vált ilyenné? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált ilyenné? Mit kellene tennem? Kezd elegem lenni

Figyelt kérdés

Barátom 22éves, én 20vagyok, 7hónapja járunk, 9hónapja ismerem.

Eleinte tök laza, jófej, odamondogatós, poénos srác volt... de ez mára megváltozott.

Otthon náluk normális hanggal beszél, eltudja mondani a véleményét stb. Ha nálunk van csak motyog, csendben ül, ha apám mond valamit csak helyesel, nem meri elmondani a véleményét, sokszor úgy kell rászólnom, hogy beszéljen hangosabban, mert nem hallom amit mond.

Ha valami gázos itthon nálunk nem engem hanem apámat védi be O.o érdekes...

Plusz a minap beszélgettünk hogy kinek mi az a kaja, ami eddig nem izlett neki a másiknál. Ő mondott több kaját is, ami nálunk nem nyerte el az ízlését, de multkor mikor anyám előtt rákérdeztem, azt mondta ilyenre nem emlékszik, ő ugyan semmi ilyet nem mondott, nagyon ciki volt, hogy hazugságban hagyott.

Nemrég végzett szakmán, és van melója, és mindig ezzel kérkedik, én csak itthon családi vállalkozásban melózok, és egyr esértőbb megjegyzéseket tesz és idióta tanácsokkal lát el, holott ő neki még csak munkát sem kellett keresnie, mert a munka találta meg őt, mivel a suliba reklámozták a melót.

Kétértelmű sértő poénjai vannak e téren, kezd elszállni magától, hiába szólok neki teszi a hülyét, hogy nem érti mibajom. Nálunk is teszi a kis szendét, hogy nem tudja magát megvédeni, nincs véleménye stb, velem szemben meg egyre bunkóbb.

Amikor összebalhézunk, már vissza sem hív, nem is ír semmit se csinál... pedig régen nem ilyen volt.

Elegem van belőle, anyám szerint én nyomom el, de könyörgöm ha valaki határozott, azt nem is lehet elnyomni, ha meg tutyi mutyi, akkor én arról mit tehetek?

VÉLEMÉNY?? MIT TEGYEK???

2013. aug. 8. 12:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Talán már elmúlt a szerelem.

Azért bunkózik, azért nem szól nálatok semmit, mert nem is akar igazán ott lenni.

Próbálj beszélni vele, ennél jobb ötletem nincsen.

2013. aug. 8. 12:55
 2/15 A kérdező kommentje:

egyre jobban azt érzem, hogy kisfiú, és anyuci pici kedvence, mert minden a szájába van rágva, és anyuci otthon kinyalja a s**gét is... amikor itt van nálunk naponta 2xis hazatelefonál... én lány létemre nem csinálom ezt.

Eleinte apámmal is laza volt, most ha mond neki valamit fater, rögtön ugrik neki, nyalja a s*ggét szó szerint, mint egy pincsi, én ezt egyre visszataszítóbbnak találom, 7hónapja járunk és a mai napig nem mer apámék előtt megpuszilni meg megcsókolni, otthon náluk bezzeg folyton nyalakodik.... nagyon nem értem mivan... MIT LÉPJEK?

2013. aug. 8. 12:56
 3/15 A kérdező kommentje:

köszi első, de amikor itt van nem akar hazafele menni, mert azt mondja jólérzi magát... sokszor nem is tudom lerázni.

meg zavar, hogy túl otthonosan mozog, nyúlkál a hűtőbe, rendezkedik stb, ha szólok az a válasz hogy "apád mondta hogy csináljam ezt" ha én nem csinálom ezt nála, ő se csinálja ezt itt

2013. aug. 8. 12:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Lehet valami abban amit az első írt.
2013. aug. 8. 12:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet hogy apád befenyítette? :D :D
2013. aug. 8. 12:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy apád leült vele beszélgetni? Mert ha eddig nem volt ilyen, valaminek történnie kellett.
2013. aug. 8. 12:59
 7/15 A kérdező kommentje:

lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy lenéz mert neki van egy OKJ szakmája nekem meg egy okleveles szépségipari szakmám... eléggé idegesítő...

hiába beszélek vele...ha le akarom rázni utána jön ide hozzánk pincsiskedni, és csinálj a a fesztivált meg sajnáltatja magát, meg nem tudok kirakni

2013. aug. 8. 12:59
 8/15 A kérdező kommentje:

áhh, én nemtudom... apámmal mindig egymás seggébe vannak ha itt van a srác... azt hittem hozzám jár ide, ezek szerint mégsem???

Nekem ilyen pincsi biztos nem kell...

2013. aug. 8. 13:00
 9/15 A kérdező kommentje:
azóta van apám seggébe, amióta májusfát állított nekem és fatert hívta fel, hogy engedélyt kérjen rá tőle O.o
2013. aug. 8. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy ilyenné vált egy ilyen irigy hárpia mellett. Inkább magadba keresd a hibát és ne másba.
2013. aug. 8. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!