Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » AZ megoldás ha csak hétvégén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AZ megoldás ha csak hétvégén találkozunk?

Figyelt kérdés
Egy sráccal összejönnénk,csak neki mindig sok a melója,mellette tanul.Egy városban lakunk,csak a másik végén,és csak 7végenként tudnánk találkozni,mert ő nem ér rá.PErsze nekem is tanulnom kell meg minden,de azért hétköznap legalább 1szer jólenne találkozni,plusz hétvége,Ez miatt sok a veszekedés.Még nem jöttünk össze de bármelyik pillanatban lehet.Nem tudom hogy felejtsem el,vagy próbáljuk meg.Van esetleg tapasztalata valakinek ez ügyben?
2009. okt. 26. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit gyanús, hogy ott lakik tőled pár buszmegállónyira, és mégis csak hétvégén tudtok találkozni. Mit dolgozik, hogy ennyire elfoglalt? Délutános műszakban van minden nap? Mert ha nem, azért ha 4ig melózik, utána 6-tól 7-ig még bőven tudnátok talizni.
2009. okt. 26. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiktív, ha egy nő kell elmegyek a világ végére is érte. A hétvége nem megoldás tartós kapcsolatra hosszú távon.
2009. okt. 26. 13:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát nemigazán pár buszmegállónyi.Egyedül lakik 21 éves létére,mert nincs senkije,bár a mamája vagy kije ottlakik vele.Hétköznap suliban van,vmikor 4ig,mert gyakorlatozik,utánna meg ezdésekre jár,focizik,és az mindene,és sajna az edzés 7-8ig is eltart.Meg neki kell csinálni mindent.Hétvégén meg dolgozik,kisebb munkákat egy távolabbi rokonánál,aki pénzt ad neki és igy van pénze...Ha lenne kocsija könnyebb lenne...elhiszem végülis ezeket,mert az előző barátnőjével is egyszer 1 héten találkoztak,mert akkor is ez ment,meg többen monjdák hoy tényleg ennyi dolga van.De sztem meglehetne oldani,ha nagyon akarná.Nem tudom mi a véleményetek,irjatok lécci:S
2009. okt. 26. 13:57
 4/6 A kérdező kommentje:
az biztos hogy más lány nincs a láthatáron.(MAx engem nem akar annyira.)de aztis eltudom képzelni h tényleg ennyi munkája van és a lányokra nincs annyi ideje,ezt mondta is régebben amikor még nem volt szó a járásról.
2009. okt. 26. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát. .tudod, bizonyos keretek között midnenkinek mindenre annyi ideje van, amennyit ő áldoz rá. Ha minden nap egész délután edz, minden nap 4ig van suliban (azért gondolom nem midnen napja ilyen...), hát... jobb ha tudja, hogy így kevés az esélye, hogy a közeljövőben jó párkapcsolata legyen. Ha van valakim, akkor előfordul, hogy áldozni kell a szabadidőmből. Én elhiszem, hogy ennyi dolga van, de az is igaz, ahogy mondod, hogy meg tudná oldani, csak akarnia kéne.

A suli adott, azon nem tud változtatni, bár én még olyan iskolát nem láttam, ahol minden nap 4ig gyakorlat lenne. Úgy tudom, technikusin is heti 3 nap van gyakorlat, és 2 nap tanítás.

Edzés: netán NB1-es sportoló? Bár még nekik sincs midnen nap edzésük.

Tanulás? Ha minden nap gyakorlata van, akkor azért annyi hűdesok tanulnivalója nincs. ;)

De hát valamit valamiért. Nem hiszem el, hogy ne tudna rád időt szakítani. Egyszerűen így kényelmesebb neki. Na meg a foci fontosabb, mint Te.

2009. okt. 26. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:
igen 3 nap gyakorlata van és 2 nap suli....ő igy se tanul semmit, abból él amit az órán hall.Minden nap ezdése van...és nagyon fontos neki a foci:S emellett még gyúrni is jár néha,hogy jól nézzen ki.Nemtudom :S állitólag az előző barátnőjét szerette nagyon,és vele is csak hétvégén találkoztak.
2009. okt. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!