Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ megoldás ha csak hétvégén találkozunk?

Hát. .tudod, bizonyos keretek között midnenkinek mindenre annyi ideje van, amennyit ő áldoz rá. Ha minden nap egész délután edz, minden nap 4ig van suliban (azért gondolom nem midnen napja ilyen...), hát... jobb ha tudja, hogy így kevés az esélye, hogy a közeljövőben jó párkapcsolata legyen. Ha van valakim, akkor előfordul, hogy áldozni kell a szabadidőmből. Én elhiszem, hogy ennyi dolga van, de az is igaz, ahogy mondod, hogy meg tudná oldani, csak akarnia kéne.
A suli adott, azon nem tud változtatni, bár én még olyan iskolát nem láttam, ahol minden nap 4ig gyakorlat lenne. Úgy tudom, technikusin is heti 3 nap van gyakorlat, és 2 nap tanítás.
Edzés: netán NB1-es sportoló? Bár még nekik sincs midnen nap edzésük.
Tanulás? Ha minden nap gyakorlata van, akkor azért annyi hűdesok tanulnivalója nincs. ;)
De hát valamit valamiért. Nem hiszem el, hogy ne tudna rád időt szakítani. Egyszerűen így kényelmesebb neki. Na meg a foci fontosabb, mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!