Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha kikezdett velem egy barátnőm pasija? Különben is milyen barát az ilyen?
20 éves lány vagyok és alapból elég közvetlen vagyok mindenkivel, szóval bárkivel el tudok beszélgetni akármiről, meg alapból szeretem az emberek társaságát. Nekem nincs barátom de van két nagyon jó barátnőm akiknek komoly kapcsolatuk van (az egyik 2 éve jár a barátjával a másik 1,5 éve). A lényeg az, hogy mindkettőjük pasija kikezdett velem.
Az első eset egy discoban történt, ahol a barátnőm mondta hogy táncoljak a barátjával amíg ő egy másik sráccal (aki mindkettőnknek haverja) táncolt. Leálltam vele táncolni erre azt vettem észre hogy fogdosott, meg meg akart csókolni. Persze ezt a lány is észrevette és hatalmas balhé lett a dologból.
A második eset egy baráti összejövetelen volt, ahol a barátnőm (másik barátnőm) eléggé kiütötte magát én meg a barátjával dumáltam (mi nem voltunk részegek) erre lesmárolt. Szerencsére nem vette észre senki, én pedig rögtön megmondtam neki hogy ezt nem akarom.
Volt már máskor is hasonló eset, hogy a baráti társaságomból csajok barátai szemeztek velem, meg folyton bámultak, strandon pl az egyik srác egész idő alatt a mellemet bámulta meg mindig úgy próbált helyezkedni hogy hozzám érjen, én persze menekültem előle.
Nem tudom miért van ez, egyáltalán nem öltözöm kihívóan, nem adok semmi jelet, mégis mindig kikezd velem valaki aki már foglalt! Borzalmas érzés, hiszen senkit sem akarok megbántani, senkivel sem szeretnék összeveszni.
Mit tanácsoltok, legközelebb mit tegyek ilyen helyzetben?
"Nem tudom miért van ez" ---> " elég közvetlen vagyok mindenkivel"
Pont ez, meg is válaszoltad magadnak. Ha ilyen közvetlen vagy mindenkivel, akkor úgy hiszik, hogy többet akarsz tőlük és azért vagy közvetlen. A fiúk ezt szeretik ha egy lány közvetlen, épp ezért könnyen megtetszel nekik és többet várnak tőled.
"egyáltalán nem öltözöm kihívóan"
Attól még lehet szép az arcod, az alakod... :) Nem csak az öltözködésen múlik.
"legközelebb mit tegyek ilyen helyzetben"
Próbáld kicsit visszafogni magad, legyél egy kicsit visszahúzódóbb, netán bunkóbb. Ne bocsátkozz mély hoszadalmas beszélgetésbe azzal, akitől nem akarsz többet a beszélgetésen kívül, mert az "ilyen" beszélgetéseknek mindig ez a vége.
Persze ez csak az én véleményem. :)
Nem ártana bepasiznod végre, aztán nem lesz ilyen problémád. Így mindig céltábla leszel.
26F
Köszönöm a válaszokat! :)
3. egy kicsit magamra is ismertem, bár én azért nem ugrok mindenki nyakába. Elég könnyen barátkozom, de sosem kezdeményezek. Persze ha valaki odajön azzal kedves vagyok és próbálok mindig mosolyogni. Ezeknek a lányoknak is ilyen voltam a barátaikkal (annak ellenére hogy nem mindegyiket kedvelem túlzottan, de a csajok kedvéért elfogadtam őket).
Próbálok változtatni, de nehéz, mert ilyen vagyok és én is az ilyen közvetlen embereket szeretem, legyen az fiú vagy lány, s én nem értem félre őket. Az is a gond, hogyha aztán visszább veszek esetleg elutasítok valakit akkor rögtön bunkónak titulálnak, holott alapból nem akartam kikezdeni vele...
De szerintetek miért ilyenek a fiúk? Azért ha nekem van egy 2 éves kapcsolatom, elvárnám a barátomtól hogy hűséges legyen és ne kezdjen ki másokkal. Főleg ne a barátnőimmel!
Ó azok a "megbízható" férfiak....:)
Én biztos felpofoztam volna ha képes majdnem a bnője előtt megcsókolni.. meg hogy lehet ilyet egyáltalán engedni? Nekem fontosabbak a bnőim, és elmesélném nekik, hogy milyen emberkékkel vannak együtt, hogy rájöjjenek hogy jobb lenne esélyt adni új embereknek, akik talán nem néznek így félre ilyen pofátlanul.:O
Igen a pasikban is van hiba, mivel nem szabadna így félrelépniük... Jobb ha ezt elmondod miket csinált, mert ez neki hosszab távon káros lesz, ha a pasija "ilyen".
Viszont ez a közvetlen dolog is káros, a fiúk könnyen félreértik, főleg ha még mosolyogsz ir rájuk. Lehet akkor az lenne a megoldás, ha a beszélgetés előtt közlöd, hogy "nem akarsz tőle többet", vagy "már van pasid (még ha nincs is)". Talán így elkerülhetőek a konfliktusok és félreértések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!