Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WOW-osok! Ti örülnétek Ennek? (többi lent)
Most lesz a párom születésnapja és nem nagyon tudom, hogy mit vegyek neki. Igyekeztem a hobbijában gondolkodni. Szereti nagyon a WOW-ot, így úgy gondoltam, hogy megkérdem, ti mit szólnátok ehhez az ajándékhoz:
Figyelmetlen vagyok, most látom, hogy könyv. :)
Ha olvasni is szeret akkor jó ötlet, ha nem akkor játékhoz valóban gondolkodj.
A legjobb wowos ajándék, ha csináltatsz egy kis szobrocskát a legjobban játszott/kedvelt karakteréről.
130 dollár + szállítási költség ha jól tudom.
De ennél jobbat egy vérbeli wowosnak nem adhatsz.
Ez képregény.
Nos, én nem WoW-ozom, de örülnék neki. Mondjuk ha Assassin's Creed lenne, akkor jobban bejönne. XD
Nos, nem tudom, mennyire áll hozzád közel a kerámiázás, égethető gyurmázás vagy akár a papírmasé, de ha ügyes vagy, akkor megpróbálkozhatsz te is a szoborkészítéssel. Deviantarton találsz hozzá segédletet. Az a lényeg, hogy papírmasénál pl. csináld meg a karakter vázát nagyjából drótból, utána vond be a papírral, hagyd megszáradni, majd fesd be és lakkozd le.
Nem tudom, mikor van az a most, de ha még van időd, akkor a szobor vagy a képregény mellé megpróbálhatsz készíteni valami sexy wow-os cosplay-t magadnak, amivel meglepheted este.
Remélem tudtam segíteni. :))
17/L
Eu.blizzard.com/store
En orulnek ingame petnek/ mountnak vagy gametimenak, hordas iphone toknak. (Kiveve ha allys a baratod)
Talan egy mount meg 1-2 honap gametime lenne a legjobb.
/90 Belf Disc Priest xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!