Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúkat nem őrjítik meg (jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat nem őrjítik meg (jó értelemben) az ilyen dolgok?

Figyelt kérdés

tegyük fel hogy ezt egy lány tenné a sráccal

"Megfaognám a derekadat és közel húználak magamhoz. Beletúrnék a hajadba és puszilnám végig a nyakadat közbe simogatnám a derekadat és a hasadat. Rád néznék megmondanám hogy szeretlek. Megcsókolnálak és óvatosan ledöntenélek az ágyra. Én lennék felül végig simogatnálak de közbe finoman csókolnálak "

fiúk ettől titeket ez nem őrjít meg?? DE ŐSZINTÉN!NEM AZ ILYEN ÁLSZENTEKRE VAGYOK KIVÁNCSI!

szóval hogy fiúként ez nektek milyen lennne, esetleg egy olyan lánnyal AKI TETSZIK, DE NEM SZERETED...

nemtudom, de én lányként ha velem ezt valaki megcsinálná tuti egy életre belé szeretnék.:)

2013. aug. 6. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, rohadt jól esne...csak hát elég sok béna lány van:/
2013. aug. 6. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Izginek hangzik.
2013. aug. 6. 21:03
 3/6 diauss válasza:
szerintem ez minden pasinak tetszene és tuti nem mondana neked nemet,de ez puszta fizikai vonzalom,a pasi ettöl belédszeretni nem fog
2013. aug. 6. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát engem nem, utálom, ha egy csak próbál irányítgatni még ha ezt úgymond "kedvességből" teszi.
2013. aug. 6. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Veled még nem csináltak ilyet?
2013. aug. 6. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
engem tuti zavarna. nem szeretem ha szétkurják a hajamat :D
2013. aug. 7. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!