Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval, és ő megcsókolt, de én ELHÚZTAM magam. és ezt nem mondtam a barátomnak. Szerintetek elmondjam neki, vagy inkább ne?

2013. aug. 6. 14:32
1 2 3
 11/24 vexygordon ***** válasza:

úristen. te szakítani is telefonon szoktál?

A HIMYM-ben a rögzítőn való szakítást tartják a legnagyobb gyökérségnek.(a csaj szülinapján)

2013. aug. 6. 14:41
 12/24 anonim ***** válasza:
9es kommentedre.. ha nem akarnád, hogy szakítson veled, akkor nem kellene másokkal eljárkálni.. nem akarod.. ő sem akarta, hogy mással smároljál, mégis megtetted. akkor mi a kérdés.. barátod akkor lenne hülye, ha nem szakítana veled..
2013. aug. 6. 14:43
 13/24 A kérdező kommentje:
utolsó: de még mindig a csávó smárolt le, és én még mindig elhúztam magam !!
2013. aug. 6. 14:46
 14/24 anonim ***** válasza:
a tényeket mondd.. a barátodat nem fogja érdekelni, hogy elhúztad magadat.. megtörtént, ami megtörtént ez a lényeg.. ez nem bíróság, hogy itt vannak enyhítő körülmények / esetek..
2013. aug. 6. 14:48
 15/24 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez történt, annyi, hogy nem volt csók. Közelebb hajolt, hozzáért a szája a számhoz én meg elhúztam a fejem. Elmondtam a barátomnak. Szakított velem, aztán megint összejöttünk adott egy hónap próbaidőt, hogy bizonyítsak. Szerinte én nem bizonyítottam, nem bízott bennem, megint szakított. Pár nap múlva találkoztunk, mert nem bírta nélkülem. Átbeszéltünk mindent. Azóta kétszer is meggondolom, milyen fiúkat választok barátnak.

Persze itt ismerni kéne azt is, hogy te milyen vagy, a barátod milyen, a kapcsolatotok milyen, hány évesek vagyok és mióta vagytok együtt, mert így nem tudjuk mi lesz a következmény és hogy fog reagálni.

Őszintén szólva én utána megbántam, hogy elmondtam, mert ez az időszak ami utána jött megviselt. Főleg, hogy szerintem amit én tettem nem nevezhető megcsalásnak. De legalább nincs lelkifurkám :D Mondd el!

2013. aug. 6. 15:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha nem történt semmi, miért mondanád el?

Ismeri egymást a 2 srác?

Ha nem jelentett semmit, akkor hallgass... ez csak egy "majdnem csók" volt, mit kell annyira túlzásba vinni?

Mások ennél sokkal durvább dolgokat tesznek meg, majd hallgatnak el és élnek tovább boldogan.

Ha félsz, hogy mástól megtudhatja akkor mond csak el szerintem..

2013. aug. 6. 15:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen. Nem célzottan találkoztam valakivel, bulizni voltunk barátnőimmel, ahol egy srác odajött hozzám. Táncoltunk, lesmárolt, elhúzódtam és otthagytam. Utána elmondtam barátomnak, azt mondta mivel otthagytam a srácot, meg nem én akartam, nem haragszik meg semmi.

Szerintem legjobb az őszinteség.

2013. aug. 6. 15:32
 18/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek !!
2013. aug. 6. 15:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Mond el neki
2013. aug. 6. 16:08
 20/24 A kérdező kommentje:
elmondom!
2013. aug. 6. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!