Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerintetek ez igaz? Lehet erre alapozni?
"Az persze alapdolog egy pár közt, hogy megcsókolják egymást, de ha ettől függetlenül is kapsz csókokat, például a homlokodra, a fejed búbjára, a kezeidre vagy bárhová, az biztos jel, hogy a párod szerelmes."
"Ha a párod gyakran és hosszasan megölel, az arra utal, hogy nagyon szeret téged. Ha ilyenkor nem is mondja ki, amit érez, az öleléséből, szívdobogásából tudhatod, hogy így van."
Ez csak ilyen női magazinos szarság, mert valamit írni kell, ha már normális téma nem akad.
Szerintem mindenki más, nem lehet azt mondani, hogy szerelmes, mert megcsókolja a homlokod...
Nem teljesen.
Csak ha ismered a személyiségét.Mert van aki szeret de nem szereti ezeket.Van aki kihasznál viszont tudja,hogy ez sok nőnek kell.így megadja
Ha valaki szeret igazán, annak a csontjait is átjárja az érzés. Ha eltelik nap úgy, hogy nem ölel meg, vagy ha nem is laktok együtt akkor hogy nem hív fel vagy ír, hogy elmondja hiányzol, hogy amikor találkoztok nem azt érzed hogy megveszett módjára ölel magához, stb. stb.
Ezeket megérzi az ember, hogy a manapság népszerű "szeretem ezért meg azért" módon, vagy "megveszek érte nem tudom miért de nem tudok nélküle élni" szerelemmel van veled. És nem igaz, hogy évek után sem marad ilyen a szerelem. Max. azoknál ahol nem mély, hanem kötődéses (megszokásos) szeretet.
Erről órákat lehetne beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!