Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, szerintetek ez igaz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, szerintetek ez igaz? Lehet erre alapozni?

Figyelt kérdés

"Az persze alapdolog egy pár közt, hogy megcsókolják egymást, de ha ettől függetlenül is kapsz csókokat, például a homlokodra, a fejed búbjára, a kezeidre vagy bárhová, az biztos jel, hogy a párod szerelmes."

"Ha a párod gyakran és hosszasan megölel, az arra utal, hogy nagyon szeret téged. Ha ilyenkor nem is mondja ki, amit érez, az öleléséből, szívdobogásából tudhatod, hogy így van."

2013. aug. 6. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi ilyet csinál, nagy a valószínűsége, hogy szeret téged, szerelmes beléd!
2013. aug. 6. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Most őszintén, ha a párod csókolgat/ölelget az valakinek nem azt jelenti, hogy szereti? Komolyan, néha nem értelek titeket...
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez csak ilyen női magazinos szarság, mert valamit írni kell, ha már normális téma nem akad.

Szerintem mindenki más, nem lehet azt mondani, hogy szerelmes, mert megcsókolja a homlokod...

4/11 anonim ***** válasza:

Nem teljesen.

Csak ha ismered a személyiségét.Mert van aki szeret de nem szereti ezeket.Van aki kihasznál viszont tudja,hogy ez sok nőnek kell.így megadja

5/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen bajoscsajok.gportal.hu meg lájkolnámalájkod.eu szintű baromságokra nem szabad alapozni.
2013. aug. 6. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 10 éves, csak sok mindenen keresztül mentünk már ezzel a pasival.. Nem csak szexre kellek neki, ezt tudom..
2013. aug. 6. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha tudod, hogy szeret, akkor minek akarsz még több bizonyítékot róla? ;)
2013. aug. 6. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem általánosítanék és függ a másik személyiségétől is mennyire igényli a testi kontaktust ölelést érintést, illetve lehet hogy ha együtt él egy pár akkor egy hosszabb nap után nem mindig akkora a lelkesedés de ez időleges talán. Van hogy önkéntelenül az ember magához húzz a a párja esetemben barátnője kezét ha együtt alszanak de nem szentírás, de hogy kinél mit jelent egy ölelés ezt szerintem ki kell tapasztalni.
2013. aug. 6. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom, tényleg szeret e.. Mondta még régebben, de aztán meg az ellenkezőjét csinálta... Nem keresett.. stb.
2013. aug. 6. 11:15
 10/11 Bummer ***** válasza:

Ha valaki szeret igazán, annak a csontjait is átjárja az érzés. Ha eltelik nap úgy, hogy nem ölel meg, vagy ha nem is laktok együtt akkor hogy nem hív fel vagy ír, hogy elmondja hiányzol, hogy amikor találkoztok nem azt érzed hogy megveszett módjára ölel magához, stb. stb.

Ezeket megérzi az ember, hogy a manapság népszerű "szeretem ezért meg azért" módon, vagy "megveszek érte nem tudom miért de nem tudok nélküle élni" szerelemmel van veled. És nem igaz, hogy évek után sem marad ilyen a szerelem. Max. azoknál ahol nem mély, hanem kötődéses (megszokásos) szeretet.

Erről órákat lehetne beszélni.

2013. aug. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!