Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek adott helyzetben?
Ha 1 éve lenne párotok és kiderülne,hogy amikor másfél hónapja voltatok együtt,akko a tudtod nélkül(azóta se mondta el,még ha kérdezted is,hogy beszélt vele) írt egy lány 'barátjának'(eleinte neki tetszett a lány,majd késöbb fordítva)aki a kapcsolatotok elején téged mindennek elhordott és ezen vesztek össze. Na és ez így lassan 1 év után derülne ki. Aztán volt még egy olyan,amikor ti 3 hónaposak voltatok együtt aludtatok ez a lány hívta éjszaka a barátodat,hogy mizujs meg ilyenek...
A barátod akkor váltig állította,hogy nem beszélt vele azóta mióta kapcsolat elején összevesztek...
Na a kérdés. Ti foglalkoznátok eg ilyen régi dologgal? Vagy tudva azt,hogy a barátotok miattatok sokat változott(ami tényleg így van) nem foglalkoznátok vele? Hisz ha rákérdezek csak terel,hogy nem emlékszik már.
Szeteted a párod vagy nem?Rajtad múlik,hogy mit nézel el Neki.Szereted annyira,hogy elfelejcs neki dolgokat?Megbocsáss Neki?
Én nagyon szeretem a párom.Az életem odaadnám érte.Ezért sokmindent el is nézek Neki.És sokminden felett elsiklom.
Hát,ha így gondolod,akkor szakíts vele.Ezt De megint Te érzed,hogy tudsz-e Nélküle élni...De akár a komoly tények elé is állíthattnád.Vagy igazat mond,és bevalja Neked a dolgokat,vagy le is út,fel is út.Ha jól gondolom,téged jobban aggaszt az,hogy nem mond igazat,mint amit tett.Ha bevalja megbocsálthattnál Neki.Ha megbocsáltasz,utána ne hozd fel többet a dolgot Neki.Ha meg nem is tudsz megbocsáltani
,nincs miről beszélni.Rakd ki a szűrét.
Elég sok a lehetőség,és,így,hogy nem tudim milyen érzelmi beállítottságú vagy,nehéz tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!