Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam meg? Lent folyt

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg? Lent folyt

Figyelt kérdés
Szal van egy 18éves csaj aki nagyon tetszik nekem hogyan hódítsam meg ötletek? Am 16F vok
2009. okt. 25. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy, le se sz*rnak, a 18 éves csajok, a minimum 20 éveseket csípik.

Bocs, de így van

2009. okt. 25. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
de ez a csaj más hidd el nekem beszélgetek vele msnen jófejnek tart meg minden pasija sincs márcsak az a kérdés h hogy hódítsam meg
2009. okt. 25. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sikerül modd már el nekem is. Csak azért mondom, mert elég nehezen fog menni. Az előttem szól jól mondta, inkább az idősekre buknak.
2009. okt. 25. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
háát aztán a rosseb tudja a mai lányok kismerhetetlenek ja jol fogalmaztam :D térj 1 böl alényegre hogy nemjárunk? jo ez könnyü igy irnom de lehet sok időt és szenvedést meg sporolnál vele, szal térj a lényegre
2009. okt. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!