Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ha a barátotoknak akivel éppen együtt vagytok van valamilyen bőrhibája? (pl. növekedési csík vagy más néven stria amit nem lehet eltüntetni) 18/F
Istenem.............-.-
Persze a legtökéletesebb ha nincs semmi ilyen. De csak ez nem fog zavarni!
szia kérdező! gondolom ez azt jelenti, hogy neked van ilyened. ne aggódj! az én páromnak is vannak striák a combján (ő is 18/F), soha egy percig sem zavart. sőt, nagyon pattanásos bőre van, a hátán, arcán, mellkasán, de nem zavar. így szeretem, ahogy van :)
Neked sincs okod félni semmitől, Te is el fogod fogadni a párodat úgy, ahogy "sikerült", a külső hibáival együtt, hidd el, ez kölcsönös lesz.
Szerintem megkaptad a választ..:) eddig senkit sem zavart. A szeretet feltétel nélküli dolog, ha szereted nem csak hogy striákkal, de akár heggel az arcán is fogod...
Sőt én a barátom hibáit még jobban szeretem, nem tudom miért. Imádom minden porcikáját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!