Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme, jövője ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme, jövője ennek a kapcsolatnak? (Hosszú lesz lejjebb. )

Figyelt kérdés
Most fél éve vagyunk együtt a barátommal. Mikor összejöttünk, minden tökéletes volt..aztán megtudtam kb. a 2. hónap körül, hogy az a szokása, hogy nézeget különböző oldakat(autós, origo, stb) ahol ugye vannak ilyen félmesztelen, vagy fehérneműs, vagy fürdőruhás képek nőkről, lányokról. Egyből kiborultam, mert úgy éreztem, hogy kevés vagyok neki, meg mi az ,hogy friss kapcsolatban van, és mégis vágyik arra, hogy más nőkről nézegessen ilyesmi képeket. Mert az oké, ha mondjuk valakik együtt vannak több éve, és vágyik egy kis újdonságra, és akkkor megnézegeti az ilyesmi képeket, de hogy 2-3 hónap után?! És nem tudott leszokni erről. Mintha valami betegsége lenne ez, vagy nem tudom. Pedig egyáltalán nem vagyok ronda lány, vékony vagyok, magas, és az arcom se ronda egyáltalán. Ezt is azért írom, mert ha valami rondaság lennék, akkor megértem hogy vágyik a szépre, de egyáltalán nem vagyok csúnya. Azt még tudni kell, hogy én voltam neki az első komolyabb kapcsolata, előttem "járt" egy lánnyal kb. 1 hónapot, de nem volt semmi sem köztük, csak párszor találkoztak.. 23 éves a srác .. ez a tüske azóta bennem van, hogy vajon miért van szüksége az ilyen képekre? Mindig előjön, és piszkálom vele, és rossz is a hangulat a kapcsolatban.. sok a vita is..esetleg valami ötlet hogy ezt miért csinálta /csinálja, és hogy van-e értelme együtt maradni?

2013. aug. 5. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem azzal van probléma,hogy mit csinál a pasid.Magaddal nem vagy elégedett,neked vannak gondjaid,és ezt vetíted ki a pasidra és a kapcsolatodra is.Írtad,hogy ne vagy csúnya lány,akkor tessék magadban bízni és határozottnak lenni!Ha látják,hogy nem vagy az,akkor csak támadási felületet adsz másoknak,mert a gyengék elbuknak.Bízz magadban!
2013. aug. 5. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 2 napja szakítottunk pont ugyanezért,mert hiába mondtam el ezerszer,h ne likeolgasson ilyen melles-faros,nagyon "értelmes" arcú lányokat,továbbra is csinálta,hiába mondtam,h idegesít. Sértette az önérzetem. Tudtam,h én nem rendelkezem ilyen "kocsmáros kisasszony" típusú külsővel,pedig én sem vagyok ronda,sőt többen is szeretnének velem összejönni. Ezért lett vége,mert besokalltam,h mindig azt látom,h őt más lányok vonzzák.én szakítottam,szóval ez nem lesz jobb.:(

2013. aug. 5. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Attól,hogy likeolgat má lányokat,még nem akar velük összejönni.Az után is rengeteg jó nő és jó pasi van.Attól,hogy megnézik egymást,nem jelenti,hogy rá is hajtanak a másikra.Engem csaltak már meg,hidd el,a likeolgatás és a nézegetés a legkevesebb.És nem velük lépne félre.Engem például egy olyan nővel csalt meg,akit abszolút nem likeolgatott.Erről ennyit.
2013. aug. 5. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat,gyorsan írtam.Javítok:*Más,*Utcán
2013. aug. 5. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem is megcsalt már egyszer,de adtam egy utolsó esélyt. Nyilván a megcsalás után az ember már érzékenyebb az ilyesmikre,nem adhattam neki több esélyt, még akkor sem ,ha csak jelölgeti őket.
2013. aug. 5. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Így már világos,hogy meg is csalt.Akkor elhiszem,hogy ilyenkor bármi hasonló dolog rosszul érint téged.
2013. aug. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!