Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne fájjon annyira?
Figyelt kérdés
Ma szakítottam a barátommal...
És eszméletlenül fáj:(:(
Nemtudok normálisan gondolkodni, nincs egy épkézláb gondolatom sem, csak azon jár az eszem, hogy miért érdemeltem ezt, és hogy hogyan jutottunk idáig... És hogyan tovább most nélküle...:'(
Csak 2 hónapig tartott, de eszméletlenül szeretem, még most is, még is szakítanom kellett vele, mert totálisan hülyének nézett, és játszott velem.
Könyörgöm segítsetek, adjatok tippeket, hogy mit tegyek most...:(
2009. okt. 25. 18:55
1/7 anonim 

válasza:

Menj el a barátaiddal valamerre.Vagy menj el biciklizni,akkor kicsit kitisztulhat a kép.Sportolj valamit,hallgass közben vidám zenét!:)
2/7 anonim 

válasza:

Járj fel szórakozni a barátnőiddel! Foglald le magad valamivel véletlenül se gondolj rá! Egy másik pasi tutira segítene a felejtésben! Menj társaságba!!!!!!!
3/7 anonim 

válasza:

Pasizz ezerrel! És ilyen féreg pasikkal nem kell foglalkozni. Ne sírj utána, nem érdemli meg.
4/7 anonim 

válasza:

Szívj dinitrogén-oxidot, tutiságosságos lesz.
5/7 anonim 

válasza:

Hát ne add fel... mi az, hogy hülyének nézett, és játszott Veled?
6/7 A kérdező kommentje:
Találkozgatott az exével, és utólag mondta el...
És még azt várta, h én toleráljam neki ezt, és várjam meg, amíg ő eldönti, h mit akar, és kivel megy tovább...
Meg elhanyagolt emiatt.
2009. okt. 25. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!