Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne fájjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne fájjon annyira?

Figyelt kérdés

Ma szakítottam a barátommal...

És eszméletlenül fáj:(:(

Nemtudok normálisan gondolkodni, nincs egy épkézláb gondolatom sem, csak azon jár az eszem, hogy miért érdemeltem ezt, és hogy hogyan jutottunk idáig... És hogyan tovább most nélküle...:'(

Csak 2 hónapig tartott, de eszméletlenül szeretem, még most is, még is szakítanom kellett vele, mert totálisan hülyének nézett, és játszott velem.

Könyörgöm segítsetek, adjatok tippeket, hogy mit tegyek most...:(

2009. okt. 25. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el a barátaiddal valamerre.Vagy menj el biciklizni,akkor kicsit kitisztulhat a kép.Sportolj valamit,hallgass közben vidám zenét!:)
2009. okt. 25. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Járj fel szórakozni a barátnőiddel! Foglald le magad valamivel véletlenül se gondolj rá! Egy másik pasi tutira segítene a felejtésben! Menj társaságba!!!!!!!
2009. okt. 25. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Pasizz ezerrel! És ilyen féreg pasikkal nem kell foglalkozni. Ne sírj utána, nem érdemli meg.
2009. okt. 25. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Szívj dinitrogén-oxidot, tutiságosságos lesz.
2009. okt. 25. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ne add fel... mi az, hogy hülyének nézett, és játszott Veled?
2009. okt. 25. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Találkozgatott az exével, és utólag mondta el...

És még azt várta, h én toleráljam neki ezt, és várjam meg, amíg ő eldönti, h mit akar, és kivel megy tovább...

Meg elhanyagolt emiatt.

2009. okt. 25. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Hehh... Szép, mondhatom.
2009. okt. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!